menu

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

After you have gone (feat. Patrizia Ferrara)


 

Max Wexem — Rune (Original Mix)


 

Μάρτιν Σκορσέζε: Ντοκιμαντέρ για τα αρχαία ναυάγια στη Μεσόγειο


Οι αρχές της Σικελίας θα διαθέσουν όλους τους σχετικούς χώρους και τα αρχαιολογικά πάρκα στον σκηνοθέτη

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ για τα γυρίσματα του οποίου θα επιστρέψει στη μικρή πόλη από την οποία κατάγεται η οικογένειά του.

Ο σκηνοθέτης φέρεται να σχεδιάζει ένα ντοκιμαντέρ για τα αρχαία ναυάγια στη Μεσόγειο Θάλασσα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταφέρει τον Μάρτιν Σκορσέζε στην Πολίτσι Τζενερόζα, μια μικρή πόλη στο νησί της Σικελίας, όπου γεννήθηκαν ο παππούς και η γιαγιά του από την πλευρά του πατέρα του.

Το ντοκιμαντέρ φέρεται να βασίζεται σε έρευνα της αρχαιολόγου και καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Κράνφιλντ στην Αγγλία, Λίζα Μπριγκς. Η Μπριγκς ειδικεύεται στη χρήση ανάλυσης DNA και άλλων εργαλείων σε διάφορα τεχνουργήματα που εντοπίστηκαν σε τοποθεσίες ναυαγίων και ανακαλύπτει νέες πληροφορίες για την αρχαία ιστορία του θαλάσσιου εμπορίου. Στο ντοκιμαντέρ αναμένεται να αναδεικνύονται λεπτομέρειες για τα πλοία και το φορτίο τους και να παρουσιάζονται οι ιστορίες των επιβαινόντων ναυτικών.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση Chanel της Lana Del Rey έκλεψε τις εντυπώσεις


Η εντυπωσιακή εμφάνιση Chanel της Lana Del Rey 

έκλεψε τις εντυπώσεις

CamelPhat, Cristoph - Breathe (Official Video) ft. Jem Cooke


 

Elderbrook - Numb (Official Video)


 

Hackatone, Zhiko — Synchronized (Radio Edit)


 

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Nohan - A New You (Mass Digital Extended Remix)


 

Ελληνικά Τοπία


 

Της μνήμης το μαχαίρι - Ιουλία Καραπατάκη


 

Miley Cyrus - Flowers (Liva K Remix)


 

Giolì & Assia - Silence (Official Video) [Ultra Records]


 

Η Camila Cabello κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, «Chanel No.5».


 Η Camila Cabello κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι,     «Chanel No.5».

Οι Kaia Gerber φορώντας το TOM FORD Winter 24


Οι Kaia Gerber φορώντας το TOM FORD Winter 24 στην πρεμιέρα του #Bikeriders στο Λος Άντζελες.      

Melodic Techno Dj Mix - DJ Alek


 

Latin House Mix 2024 - Best Latin House Music


 

Special SET - MOBY - UNOFFICIAL REMIXES #moby #remix


 

Jim Ridr - Colours (Extended Mix)


 

Έκανα ΓΡΑΦΕΙΟ μου ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ των 200.000 € Καλοκαίρι στο Αιγαίο κ Ιόνιο gr. Hellas


 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Jesper Ryom - Pacer


 

Jamie xx - Life feat. Robyn


 

Korolova - Live @ Historical Tales, Buda Castle, Hungary / Melodic Techno, Progressive House Mix


 

Saoul - FAN


 

London Grammar - Into Gold (Official Audio)


                             Τα καράβια κάνουν κύκλους στις καρδιές, όταν θες 

Sam Farsio — Dirty Funk (Original Mix)


 

Ο Εμμανουήλ Καραλή

 

🥈 🇬🇷 Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη!



Selena Gomez

                                                 

                                                Selena Gomez
 


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Billy Stewart - Summertime (Sorä & Massam ft Stephane Salerno Tribute)


Αν στη ζωή δεν αγαπάς και όνειρα δεν κάνεις μπορεί να ζεις, μα..

της ζωής το νόημα το χάνεις.

Αnne Ηathaway


                        Cine Αnne Ηathaway

Fideles & Be No Rain - See You In Dreams (Official Audio)


 

Το πρώτο ελληνικό αυτόνομο αυτοκίνητο – Υπακούει απαρέγκλιτα στον ΚΟΚ


Eτοιμο για την πρώτη του βόλτα σε δρόμο των Τρικάλων είναι το πρώτο ελληνικό αυτόνομο όχημα που κατασκευάστηκε από το ΙΜΕΤ/ΕΤΕΚΑ.

Κύρια χαρακτηριστικά του σύμφωνα με τους κατασκευαστές, είναι... έξυπνο, ασφαλές και κυρίως ανεξάρτητο.

Το ΙΜΕΤ ΕΚΕΤΑ με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα του τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της θεσσαλικής πόλης, επισημαίνει πως το αυτόνομο όχημα διαθέτει ειδικό λογισμικό και συμπεριφέρεται ως ένας πολύ καλός οδηγός.

Είναι εξοπλισμένο άλλωστε με 12 αισθητήρες στην οροφή, έναν μπροστά και 23 κεραίες τηλεπικοινωνιών.

Το αυτόνομο όχημα που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, διαθέτει άδεια από το αρμόδιο υπουργείο για την πόλη των Τρικάλων, κινείται αυτόνομα στον δρόμο, αντιλαμβάνεται και αντιδρά στο περιβάλλον του και μπορεί να αναπτύξει μέχρι 130 χλμ./ώρα, αλλά περιορίζεται νομικά στα 25 χλμ./ώρα, φυσικά για λόγους ασφαλείας.

Ταυτόχρονα είναι το ίδιο ασφαλές με τα συμβατικά οχήματα και όπως δήλωσε ο διευθυντής του ΙΜΕΤ και αντιπρόεδρος του ΕΚΕΤΑ, δρ Ευάγγελος Μπεκιάρης, εκτιμούμε ότι με αυτή την τεχνολογία τα ατυχήματα θα μειωθούν στο 1/10 από ό,τι είναι σήμερα, διότι υπακούει απαρέγκλιτα στον ΚΟΚ.

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης-ΝΠΙΔ), που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, είναι ο κύριος ερευνητικός φορέας στον τομέα των μεταφορών στην Ελλάδα, κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας πανευρωπαϊκά.

Υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.


© Παρέχεται από: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Balthazar - Bunker (Official Video)


 

by Vassilis Zoulias


 

Rain - Isaac Chambers...


 

Αυτά είναι τα πιο παθιασμένα ζώδια στο κρεβάτι


Προφανώς, θα αναρωτιέστε ποια ζώδια μπορούν να σας αποπλανήσουν με την ακαταμάχητη γοητεία τους. Υπάρχουν έξι ζώδια που, σύμφωνα με τους αστρολόγους, είναι τα πιο παθιασμένα. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα ζώδια που φημίζονται για την επιδεξιότητά τους στον ερωτικό τομέα.

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός μπορεί να έχει φοβερή ενέργεια και υψηλή λίμπιντο. Αν σκεφτείς επίσης το γεγονός ότι κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, τότε μπορείς να πάρεις μια καλή ιδέα, για τι ακριβώς μιλάμε. Αυτό βέβαια, μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι πάντα το πιο πρόθυμο ζώδιο, για να κάνει μια σχέση. Τουλάχιστον όχι αμέσως. Αλλά του αρέσει να κάνει του συντρόφους του ευτυχισμένους. Ο Κριός τείνει να θέλει να κερδίσει τη στοργή του έρωτα. Για αυτόν τον λόγο, μπορεί να είναι αρκετά ρομαντικός, όταν επιδιώκει την αγάπη. Μπορεί να αγοράσει δώρα ή να εντυπωσιάσει κάποιο ξεχωριστό άτομο στη ζωή του, με ένα αξέχαστο ραντεβού.

Ταύρος

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο, ο Ταύρος κερδίζει τον τίτλο. Είναι ζώδιο της γης, που σημαίνει ότι είναι άκρως αισθησιακά και συχνά δίνουν έμφαση στο σωματικό άγγιγμα και στις αισθήσεις. Είναι επίσης ένα σταθερό ζώδιο, γεγονός που τον καθιστά πιο εύκολο στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνουν την αρχική σπίθα του πάθους να σβήσει. Ο Ταύρος μπορεί να μπαίνει σε μια σχέση αργά, φροντίζοντας να διαρκέσει. Αλλά μόλις μπει σε μια σχέση, επιδιώκει και ξέρει πώς να διατηρήσει το πάθος ζωντανό. Μουσική, φαγητό και χάδια, το τρίπτυχο της επιτυχίας τους.

Παρθένος

Ένα άλλο ζώδιο της γης, η Παρθένος είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ένας παθιασμένος, αισθησιακός σύντροφος. Και τείνει να το κάνει ανιδιοτελώς. Σκοπός της είναι να κάνει πράγματα για τους συντρόφους της, χωρίς να τραβά πολλή προσοχή για τον εαυτό της. Οι Παρθένοι τείνουν να είναι ζώδια που αγαπούν τις τελετουργίες και μπορεί να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να δημιουργήσουν έναν ιερό χώρο για τους συντρόφους τους ανάβοντας κεριά, φορώντας σέξι εσώρουχα ή ετοιμάζοντας ένα ζεστό αφρόλουτρο για δύο. Αρκετά αισθησιακό, δεν νομίζεις;

Ζυγός

Ως ζώδιο της συνεργασίας, ο Ζυγός μπορεί να είναι αρκετά παθιασμένος, χωρίς καν να χρειάζεται να προσπαθήσει. Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων, ο Ζυγός έχει την τάση να αγαπά να είναι ερωτευμένος. Δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις και τις συνδέσεις με τους άλλους. Λατρεύει να κακομαθαίνει τους άλλους και συχνά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει τα πιο ρομαντικά σενάρια για ένα ραντεβού. Οι Ζυγοί μπορούν να απολαμβάνουν να εκπλήσσουν τους συντρόφους τους με δώρα, λουλούδια ή ρομαντικά δείπνα.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός αναφέρεται συχνά, ως ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Και υπάρχει λόγος για αυτό. Ο Σκορπιός συνδέεται με τους πλανήτες Άρη και Πλούτωνα, δύο πλανήτες που σχετίζονται με το πάθος. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με το σεξ και η τοποθέτηση του Άρη στον χάρτη σας δείχνει τις σεξουαλικές ορμές και επιθυμίες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σκορπιός έχει ένα μόνο πράγμα στο μυαλό του. Στην πραγματικότητα, ως σταθερό ζώδιο, ποθεί τις ουσιαστικές επαφές και τείνει να ενδιαφέρονται περισσότερο για μόνιμες σχέσεις από ό,τι για one night stands.

Αιγόκερως

Ένα άλλο ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά αισθησιακό, όταν είναι με τον σύντροφό του. Ειδικά όταν βρουν το κατάλληλο άτομο. Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι αρκετά επιλεκτικός με τους συντρόφους του, αλλά μόλις βρει κάποιον που ταιριάζει με τα υψηλά του στάνταρ, στόχος του είναι τον κερδίσει σε όλους τους τομείς. Και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία ρομαντικών βραδιών. Ο Αιγόκερως απολαμβάνει να δίνει δώρα, ιδιαίτερα ακριβά και μπορεί να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει έναν πιθανό εραστή.


Πηγή: skai.gr

NTO - Petit Matin (Official Video)


 

Portishead – Roads (BURCAK Remix)


 

Η Rihanna είναι το νέο πρόσωπο του J'adore του Dior


                  Η Rihanna είναι το νέο πρόσωπο του J'adore του Dior

Ο σούπερ σταρ διαδέχεται τη Charlize Theron, η οποία ήταν μπροστά στο εμβληματικό άρωμα για δύο δεκαετίες

Η βασιλεία της Rihanna ως βασίλισσας της ομορφιάς μόλις ξεκινά. Μετά το λανσάρισμα του Fenty Hair την περασμένη εβδομάδα, εκτός από τις εξαιρετικά επιτυχημένες μάρκες Fenty Skin και Beauty, η σούπερ σταρ αναλαμβάνει έναν άλλο ρόλο, ως το πρόσωπο του εμβληματικού αρώματος J'adore του Dior .

CAMILA CABELLO! Summer ❤️‍🔥


CAMILA CABELLO! Sumer ❤️‍🔥



 

Τι λέτε για ένα ταχύπλοο Abarth με ιπποδύναμη hot-hatch;


Οι φίλοι του jet skiing και των ταχύπλοων μπορείτε να «τρίψετε» τα χέρια σας, διότι παρουσιάστηκε το Abarth Offshore. Είναι ό,τι βλέπετε και πολλά παραπάνω. Το Abarth Offshore εξελίχθηκε και δημιουργήθηκε από την ιταλική Car Offshore, φυσικά σε συνεργασία με τη Stellantis. Υπόσχεται μοναδικές στιγμές ικανοποίησης και αδρεναλίνης και κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του, μάλλον θα […]


Jamie xx - Life feat. Robyn


 

The Knife - Heartbeats (Official Video)


 

η Super senorita bella Anitta από το Brasil πάντα καφτή


η Super senorita bella Anitta από το Brasil πάντα καφτή 
Αλλά, αυτό που απαγορεύεται σε κάνει να θέλεις 
να έχεις περισσότερα...🥶😏
 

                             Ο κώλος της Anitta έχει το δικό του CPF

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Monolink - Turning Away (Parra for Cuva Remix) (Visualizer)


 

Matonik — Somebody Like You (Streaming Edit)


 

Zerb - Mwaki (Feat. ‪@Sofiya_Nzau‬) [Official Music Video]


 


H Ana de Armas στο πλατό του 'no time to die' που φωτογραφήθηκε 

από τον Greg Williams

Best of Anyma LIVE Afterlife 2024 Vol. 2


 

Moby - 'Feelings come undone' feat. Raquel Rodriguez (Official Audio)



                                        Aπό το νέο album του Μoby!

La Maison Zoulias s/s 24 pret a porter collection


Λήψη από το Nikol Bartzoka για το @ beaute magazine.gr με την αγαπημένη μου μούσα και ταιριάζει τέλεια στο πνεύμα της τελευταίας μας Maison Zoulias s/s24 pret a porter collection 

THE BIRKIN και πιθανότατα το πιο cool κορίτσι γύρω- @shop rano blog

Ο Απόστολος Παπαστάμος 𝚷𝚸𝛀𝚻𝚨𝚯𝚲𝚮𝚻𝚮𝚺 𝚬𝚼𝚸𝛀𝚷𝚮𝚺


🇬🇷🏊🥇 𝚷𝚸𝛀𝚻𝚨𝚯𝚲𝚮𝚻𝚮𝚺 𝚬𝚼𝚸𝛀𝚷𝚮𝚺 𝚳𝚬 𝚻𝚮𝚴 𝚱𝚶𝚼𝚸𝚺𝚨 𝚻𝚮𝚺 𝚭𝛀𝚮𝚺 𝚻𝚶𝚼 𝚶 𝚻𝚸𝚶𝚳𝚬𝚸𝚶𝚺 𝚨𝚷𝚶𝚺𝚻𝚶𝚲𝚶𝚺 𝚷𝚨𝚷𝚨𝚺𝚻𝚨𝚳𝚶𝚺 𝚱𝚨𝚰... 𝚽𝚬𝚼𝚪𝚬𝚰 𝚪𝚰𝚨 𝚶𝚲𝚼𝚳𝚷𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼𝚺 𝚨𝚪𝛀𝚴𝚬𝚺❗

🔥 Ο Απόστολος Παπαστάμος, που ανήκει στην Team Future της Bwin, «σάρωσε» τα πάντα στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης του Βελιγραδίου!

💪 Ο Ελληνας πρωταθλητής χάρισε στην ελληνική κολύμβηση το 27ο μετάλλιό της σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έκτο χρυσό.

🙌 Ο 23χρονος κάνοντας την κορυφαία κούρσα της καριέρας του, σταμάτησε το χρονόμετρο στα 4:10.83 και μετράτε:

👌 Έγινε πρωταθλητής Ευρώπης

👌 Έπιασε το όριο των 4:12.50 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

👌 «Διέλυσε» το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ των 4:11.93!


👏 ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ

Fideles & Be No Rain - See You In Dreams (Official Audio)


 

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Coldplay - Clocks (Otherwish Bootleg)


 

Tο πρώτο ποδήλατο χωρίς αλυσίδα της Canyon


              Tο πρώτο ποδήλατο χωρίς αλυσίδα παρουσίασε η Canyon

           - Πώς λειτουργεί ο μηχανισμός του ;

           Η ιδέα ενός συστήματος μετάδοσης κίνησης χωρίς αλυσίδα, υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα κερδίζει εκ νέου την προσοχή της αγοράς. Αντίθετα, χρησιμοποιούνται ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα για τη μετάδοση ισχύος από τον οδηγό στους τροχούς, όπως αυτά που παρουσίασε η Canyon στο φουτουριστικό πρωτότυπο.

Satin Jackets @ Village Studios, Vancouver


 

Η Angelina Jolie δείχνει εντυπωσιακή στη βραβεία Tony

                Η Angelina Jolie δείχνει εντυπωσιακή στη βραβεία Tony


                                     Angelina Jolie belíssima no Tony Awards




Zerb - Mwaki ft. Sofiya Nzau (Major Lazer Remix) [Official Video]


 

SMILES - Reggae Type Beat Prod.


 

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

DIM KELLY & Mondingo — Homily (Original Mix)


 

Otherwish - Empty Spaces


 

Anitta for Fria. 🇧🇷❄️


Anitta για το πάρτι του Ιουνίου💝



Anitta for Fria. 🇧🇷❄️


 

Al Green - The Letter (Official Audio)


 

Without You I'm Nothing - Placebo MTV


 

Miss Monique - Special B'day Podcast 2024 [Melodic Techno/Progressive House DJ Mix]


 

ΚαλήΜέρα Όλοι Μέρα


                                                                Good morning

Morning Energy 2024 ☀️Chill Mix


 

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Giolì & Assia - Silence (Official Video) [Ultra Records]


 

Zakes Bantwini, Kasango - Osama


 

by Rihanna perfect


by Rihanna perfect



 

Miley Cyrus - Flowers (Liva K Remix)


 

Jan Blomqvist, Rodriguez Jr. - Destination Lost (Official Video)


 

PINA - Queen Tings (Masego) | Live Session


 

Fideles & Be No Rain - See You In Dreams (Official Audio)


 

Elderbrook - Shallow Water (Official Video)


 

Parra for Cuva - Pinie ft. orbit (Official Visuals)


 

Fideles & Re-Type – Are We Dreaming (Official Audio)


 

by Giuseppe Zanotti

 

                                  by Giuseppe Zanotti

Zerb - Mwaki ft. Sofiya Nzau (Major Lazer Remix) [Official Video]


 

WhoMadeWho, Rampa - Only You (Abu Simbel) - Roman Belayev Remix


 

👏 Η Εθνική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό


 🇬🇷🥇 𝚰𝚺𝚻𝚶𝚸𝚰𝚱𝚶 𝚾𝚸𝚼𝚺𝚶 𝚳𝚬𝚻𝚨𝚲𝚲𝚰𝚶 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚱𝚨𝚲𝚲𝚰𝚻𝚬𝚾𝚴𝚰𝚱𝚮 𝚱𝚶𝚲𝚼𝚳𝚩𝚮𝚺𝚮 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚮𝚴 𝚬𝚲𝚲𝚨𝚫𝚨 𝚺𝚻𝚶 𝚬𝚲𝚬𝚼𝚯𝚬𝚸𝚶 𝚶𝚳𝚨𝚫𝚰𝚱𝚶 𝚻𝚶𝚼 𝚬𝚼𝚸𝛀𝚷𝚨Ϊ𝚱𝚶𝚼 𝚷𝚸𝛀𝚻𝚨𝚯𝚲𝚮𝚳𝚨𝚻𝚶𝚺❗

👏 Η Εθνική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό

Εξωτικές παραλίες των Αντιπάξων. Το Βουτούμι


                            «Εξωτικές» παραλίες των Αντιπάξων. Το Βουτούμι

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Luz Gaggi - Pierdo el Amor (Live Session) (Official Video)


 

Σας ευχαριστούμε !!


        Σας ευχαριστούμε 🙏💙

Teddy Swims - Lose Control (Live)


 

Η Jennie συνδυάζει το Tennis-core και το Beachy Coolness στη νέα καμπάνια της Adidas


Η Jennie συνδυάζει το Tennis-core και το Beachy Coolness στη νέα καμπάνια της Adidas

Το μέλος των Blackpink είναι το πρόσωπο του νέου sneaker Clot Gazelle


Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για την Τζένη . Μόλις την περασμένη Δευτέρα, το μέλος των Blackpink έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο Κάπρι , όπου έκλεισε το σόου για τη 15η επέτειο του Jacquemus στην κορυφή ενός παραθαλάσσιου βράχου στο Casa Malaparte στο ιταλικό νησί. Τώρα, η ποπ σταρ επιδεικνύει τις κομψές της μόδας για άλλη μια φορά, καθώς συνεργάζεται με την Adidas για την κυκλοφορία του τελευταίου τους αθλητικού παπουτσιού CLOT Gazelle από τον Edison Chen , το οποίο θυμίζει τα βασικά του τι έκανε τη σούπερ σταρ να ερωτευτεί για πρώτη φορά τη μόδα. .

Rihanna

Rihanna

Έχει πλέον πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο συνολικές μονάδες άλμπουμ στις ΗΠΑ το 2024. Είναι η μόνη καλλιτέχνης που έφτασε σε αυτό το ορόσημο χωρίς να έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ τη δεκαετία του 2020.

Teddy Swims "Lose Control" & More (Live Performance)


 

Black Pumas - Colors (Live at Abbey Road Studios)


 

Pet Shop Boys - Being Boring


 

BELA! Camila Cabello em Nova York. ✨

                            

                             BELA! Camila Cabello em Nova York. ✨

 


Röyksopp - 'Stay Awhile (feat. Susanne Sundfør)' (Official Visualiser)


 

The Summer of Central Cee Style & Sound στην British Vogue


Αυτήν τη στιγμή, λίγοι μουσικοί είναι τόσο περιζήτητοι, τόσο εντυπωσιακοί, τόσο γεμάτοι ψυχή, όσο ένας ράπερ που λατρεύει τη μόδα, σφυρηλατώντας τις τάσεις από το δυτικό Λονδίνο. Για το τεύχος Ιουλίου της British Vogue , το Style & Sound συγκρούονται καθώς ο πιο καταζητούμενος άνδρας στη μουσική Central Cee απεικονίζεται δίπλα σε ένα από τα καθοριστικά της δεκαετίας



Ο Tom Hanks στην Ελλάδα 😘


                                                 Ο Tom Hanks στην Ελλάδα 😘

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Nowhere - Boat Club


Από τα ξάρτια νότια Με αγάπη σας ευχαριστούμε!… 

Grouppo ArtHunter Έν λευκώ... block - site radio

by Yakim Gazaris

Manchester Orchestra - The Sunshine (Music Video)


 

η Kylie Minogue διακοπές στην Ελλάδα


Η διάσημη Αυστραλή τραγουδίστρια Kylie Minogue 

δημοσιεύει από Αθήνα, Ελλάδα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ στα Pink


                                        η Λυγερή Κατερίνα Στικούδη στα Pink

The Smashing Pumpkins - 1979 (Official Music Video)


 

Camila Cabello, THE NEW ALBUM C,XOXO


Camila Cabello

THE NEW ALBUM  C,XOXO 

IS OUT JUNE 28TH 💅🏼💘




Set the Mood Prelude / Until the End of Time




 

Διακοπές στη Σαντορίνη η Κλόντια Σίφερ


Διακοπές στη Σαντορίνη για την Κλόντια Σίφερ 

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε

Με PRADA η Scarlett Johansson


by PRADA με την Scarlett Johansson 

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας του Τζόναθαν Γκλέιζερ στη Νέα Υόρκη. 

Η Scarlett Johansson και η τσάντα της Prada Galleria. 

Δημιουργική σκηνοθεσία Ferdinando Verderi

η Margot Robbie

                             η Margot Robbie

 

Popular Posts