menu

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Η 39χρονη Βραζιλιάνα σταρ «βάζει φωτιά» με τις αποκαλυπτικές πόζες της με μπικίνι στη Μύκονο


Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Η 39χρονη Βραζιλιάνα σταρ «βάζει φωτιά» με τις αποκαλυπτικές πόζες της με μπικίνι στη Μύκονο



Το διάσημο ζευγάρι, η Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και ο Γερμανός τερματοφύλακας Κέβιν Τραπ, επέλεξαν για άλλη μια φορά τη Μύκονο ως προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, το ζευγάρι ταξίδεψε στο αγαπημένο του νησί για να απολαύσει τις ομορφιές του και να χαλαρώσει. Η Γκουλάρτ και ο Τραπ είναι γνωστοί λάτρεις της Μυκόνου και συχνά επισκέπτονται το νησί για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.



Το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η Γκουλάρτ, πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της και τις σέξι πόζες της, ενώ ο Τραπ δείχνει χαλαρός και ευδιάθετος. Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει υπέροχα στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις.

Η 39χρονη καλλονή ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη ποζάροντας με το καυτό μπικίνι της ενώ όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα απέσπασε αμέτρητα Likes.

«Back under the greek sun», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts