menu

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

K BHTA - Λουίζα - Official Audio Release


 

η Samantha τσαμάρι


                                                      η  Samantha τσαμάρι



 

Ibiza Summer Mix 2024 🍓 Best Of Tropical Deep House Music Chill Out Mix 2023 🍓 Chillout Lounge


 

Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το χλιδάτο ξενοδοχείο που άνοιξε στην Μύκονο

 


Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες της γενιάς του. Σύμφωνα με την On Time, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής θέλησε να επεκτείνει τις επαγγελματικές δραστηριότητές του και στο χώρο των επιχειρήσεων.



Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει ήδη φτιάξει το δικό του υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Μύκονο. Ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι ιδιοκτήτης του ολοκαίνουριου «Ftelia Black Villas», που από φέτος θα υποδέχεται στην περιοχή της Φτελιάς πελάτες απ’ όλο τον κόσμο που επιλέγουν τη χώρα μας και το «Νησί των Ανέμων» για τις διακοπές τους.

Το ξενοδοχείο του τραγουδιστή αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, η καθεμία εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις. Το «Ftelia Black Villas» απέχει 1,7 χλμ. από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χλμ. από την παραλία του Αγίου Σώστη. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από το ξενοδοχείο. Το νεόκτιστο πολυτελές συγκρότημα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα μακριά από τη φημισμένη παραλία Αλεμάγου της Μυκόνου.





Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Goose - No Rain (feat. Rogers Stevens of Blind Melon) - 6/28/24 The Mann, Philadelphia, PA


 

Erik Truffaz - L'alpagueur (Live at Cully Jazz Festival)


 

Μια παρουσία μπορεί να σε πάει παντού


                                     Μια παρουσία μπορεί να σε πάει παντού

Οι Rolling Stones «Dead Flowers» στο Σικάγο


Οι Rolling Stones Recruit @ lainey wilson για την παράσταση «Dead Flowers» στο Σικάγο

Polaroid Buffalo Club ft. Juno - Ladybird (Nancy Sinatra / Lee Hazlewood cover)


 

Miss Monique - Siona Records: 5th Anniversary @ Ibiza Bay [Progressive House DJ Mix]


 

Τζένιφερ Λόπεζ

                      Τζένιφερ Λόπεζ

 

K BHTA - ΑΧΤΙΔΑ (Official Lyric Video)


 

Νύχτες στο Pierro’s: Ο Μπίλι Μπό στις αρχές της δεκαετίας του 80 στο θρυλικό nightclub της Μυκόνου


Νύχτες στο Pierro’s: Ο Μπίλι Μπό στις αρχές της δεκαετίας του 80 στο θρυλικό night club της Μυκόνου, που έμεινε στην ιστορία της νυχτερινής διασκέδασης και έγινε διάσημο ανά τον κόσμο, μαζί με τη μοναδική Βαγγελιώ που είχε ταυτιστεί με το Pierro’s, ως η επί δεκαετίες ιδανική του οικοδέσποινα. Από το κλαμπ που άνοιξαν το 1972 ο Ανδρέας Κουτσούκος και ο ιταλικής καταγωγής ζωγράφος Pierre Aversa στα Ματογιάννια, έχουν περάσει προσωπικότητες και VIPs κάθε διαμετρήματος: η αυτοκράτειρα Σοράγια,  η Βερούσκα, η Μπριγκίτε Νίλσεν η Λίντα Εβαντζελίστα, ο Gianfranco Ferrè, ο Jean Paul Gaultier ο Valentino, όλοι έχουν ζήσει αξέχαστες βραδιές στο Pierro’s στα χρόνια της χρυσής εποχής της Μυκόνου που φεύγοντας έκλεισε, κάπου στις αρχές του νέου αιώνα, τις πόρτες του ιστορικού night club για πάντα.

Keke Palmer -


 

2024 #BET Awards Νικητές: Δείτε την πλήρη λίστα


Ο Usher δέχεται το βραβείο Male R&B / Pop Artist επί σκηνής στα βραβεία BET 2024 στο Peacock Theatre στις 30 Ιουνίου 2024 στο Λος Άντζελες.
Ο Usher τιμήθηκε με το βραβείο δια βίου επιτεύγματος την Κυριακή το βράδυ στα βραβεία BET 2024 με μια παράσταση φόρου τιμής για όλα τα αστέρια, ακολουθούμενη από μια ομιλία βαριά στον αυτοστοχασμό που έδινε έμφαση στη συγχώρεση και την πατρότητα.

Οι θρυλικοί παραγωγοί Jimmy Jam και Terry Lewis βγήκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν το αφιέρωμα, το οποίο ξεκίνησε με ένα βίντεο που έδειχνε ένα μοντάζ της καριέρας του, η οποία ξεκίνησε στις αρχές της εφηβείας του και περιλάμβανε μια ενεργητική παράσταση στο Super Bowl νωρίτερα φέτος. Το βίντεο περιλάμβανε επαίνους από τους Kevin Hart, Toni Braxton, LA Reid, Jermaine Dupri, Janelle Monáe και Jennifer Hudson.

Ο Usher προβληματίζεται για την οικογένεια, την πατρότητα και τη συγχώρεση στα βραβεία BET Lifetime Achievement Speech
Οι δηλώσεις του ακολούθησαν ένα all-star αφιέρωμα με ερμηνείες από τους Keke Palmer, Childish Gambino και άλλους.

Κρίστοφερ Πολκ

                  Usher, Tyla & More Record Setters at 2024 #BET Awards


                2024 #BET Awards Winners: See the Complete List

Τα βραβεία BET 2024 πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (30 Ιουνίου) στο Peacock Theatre στο Λος Άντζελες. Η εκπομπή είδε τον Taraji P. Henson να φιλοξενεί για τρίτη χρονιά. Ο Ντρέικ είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες, επτά συνολικά. Ο Usher έλαβε το βραβείο δια βίου επιτεύγματος κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

      

            Usher With Anthem-Filled Tribute στο 2024 #BETAwards


            Sexyy Red Announces 2024 Sexyy Red 4 President U.S. Tour

* Πηγή -billboard:

Εδώ είναι μια πλήρης λίστα με τους νικητές.

West Coast Summer Days (HSCC) Covers by The Hindley Street Country Club


 

Popular Posts