Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε το ανοσοποιητικό μας πιο δυνατό από ποτέ, ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Γιώργος Μίλεσης, μας εξηγεί τι συμβαίνει με το αλάτι.
Μπορεί μεν να αναδεικνύει ή και να απογειώνει ένα πιάτο, δεν παύει όμως να αποτελεί πρόβλημα αναφορικά με την υγεία μας: ο λόγος για το αλάτι. Ξέρουμε ότι η υπερκατανάλωση μπορεί να αυξήσει την πίεση του αίματος σε επικίνδυνα όρια, αλλά και να επηρεάσει την υγεία των οστών. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος είναι ότι μπορεί να επηρεάσει και την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.