Ένας αληθινός πρωτοπόρος, επαναστάτης και θρύλος. Θα μείνει για πάντα αλησμόνητος».
Εκτός από το να το απολαμβάνετε σε όμορφα καφέ στο κέντρο της πόλης ή με θέα τη θάλασσα, το φρέντο καπουτσίνο μπορείτε να το φτιάξετε και να το απολαύσετε στο σπίτι σας. Αρκεί να ξέρετε τα μικρά μυστικά του.
Οι εποχές που βάζαμε λίγο καφέ με νερό και ζάχαρη στο σέικερ και το χτυπούσαμε για να φτιάξουμε το περιβόητο φραπέ έχουν περάσει, καθώς πλέον τη θέση και τη δημοφιλία του έχει πάρει το φρέντο. Είτε καπουτσίνο (με αφρόγαλα), είτε εσπρέσο (χωρίς), το φρέντο είναι πλέον συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού και μαζί με τη μπίρα κλέβουν τις πρώτες θέσεις στην καρδιά μας. Κι αν σας δυσκολεύει να το πετύχετε ακριβώς όπως θα θέλατε, δείτε τι πρέπει να έχετε υπόψη σας σε κάθε βήμα.