menu

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Παρακολουθήστε το εξώφυλλο των Toyah & Robert του "Rebel Yell"


Το lockdown λόγω της πανδημίας που επηρέασε πολλούς ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους είναι αναμφισβήτητο, αλλά αφύπνισε επίσης την πιο δημιουργική πλευρά τους σε πολλούς άλλους. Αυτή είναι η περίπτωση του κιθαρίστα και ιδρυτή των King Crimson, Robert Fripp, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, ηθοποιό και τραγουδιστή Toyah Willcox, έχουν ένα κανάλι στο YouTube με το όνομα «Toyah & Robert's Sunday Lunch».

Εκεί μπορείτε να δείτε το εκκεντρικό ζευγάρι να ερμηνεύει διαφορετικές εκδόσεις Acappella κλασικών ροκ, όπως το "Killing In The Name" (Rage Against The Machine), το "Venus in Furs" (The Velvet Underground) και το "Devil Inside" (INXS), μεταξύ των οι υπόλοιποι.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του "Rebel Yell", του κλασικού Billy Idol του 1983, το οποίο είχαν ερμηνεύσει στο παρελθόν αλλά αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για να γιορτάσουν το γεγονός ότι ο Toyah θα συμμετάσχει στο βρετανικό σκέλος της Idol's Roadside Tour.

Για το 2023, ο Willcox και ο Fripp έχουν ήδη προγραμματίσει την Κυριακάτικη μεσημεριανή περιοδεία, αλλά πριν από αυτό, ο Robert θα κάνει μια περιοδεία ομιλίας στη Βόρεια Αμερική.

Εδώ σας αφήνουμε το αστείο βίντεο των Robert Fripp και Toyah Willcox να ερμηνεύουν το "Rebel Yell". Μην χάσετε αυτό το μαργαριτάρι και πατήστε το play.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts