menu

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Παρακολουθήστε τα κορυφαία τραγούδια των Billy Gibbons και Billy Joel Jam ZZ


Οι θαυμαστές του Billy Joel στο Madison Square Garden έτυχαν ιδιαίτερης απόλαυσης πρόσφατα όταν ο Billy Gibbons των ZZ Top ήρθε μαζί με το συγκρότημα στη σκηνή για να ερμηνεύσει δύο κλασικές επιτυχίες των ZZ Top, "La Grange" και "Tush". Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα καθώς το συγκρότημα του Joel άρχισε να πειράζει το "La Grange" και ο Gibbons βγήκε στη σκηνή. Αφού του δόθηκε μια κιθάρα, ο Gibbons αντάλλαξε σόλο με τον κορυφαίο κιθαρίστα του Joel, Tommy Byrnes, τον ίδιο τον Joel και τον σαξοφωνίστα Mark Rivera. Στη συνέχεια το συγκρότημα ερμήνευσε το "Tush", με τον ρυθμικό κιθαρίστα Mike DelGuidice να χειρίζεται τα κύρια φωνητικά.

Η εμφάνιση του Gibbons στη σκηνή με τον Joel ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους στο κοινό, καθώς τους κέρασαν μια παράσταση από έναν από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς στην ιστορία της ροκ. Το πλήθος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, καθώς ο Gibbons και ο Joel έκαναν μια εντυπωσιακή παράσταση που είχε τους πάντες στα πόδια τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gibbons έκανε μια έκπληξη εμφάνιση πρόσφατα, καθώς ενώθηκε με τον Elvis Costello για μια ευεργετική συναυλία στο Nashville όπου ερμήνευσαν αρκετές επιτυχίες των ZZ Top. Το τρίο του Τέξας πρόκειται να ξεκινήσει την περιοδεία του στις αρχές Απριλίου και αυτή η έκπληξη εμφάνιση με τον Joel έχει τροφοδοτήσει την προσμονή για τις επερχόμενες εμφανίσεις τους.

Για τον Τζόελ, ο οποίος συνεχίζει να παίζει τη μηνιαία διαμονή του στο Madison Square Garden και να βγαίνει στο στάδιο μαζί με τον Στίβι Νικς, η εμφάνιση του Γκίμπονς ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο Joel εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας «Αυτό ήταν μια φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα» καθώς ο Gibbons έφευγε από τη σκηνή.

Συνολικά, αυτή η απροσδόκητη παράσταση από τον Billy Gibbons και τον Billy Joel ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχαστεί σύντομα από τους παρευρισκόμενους. Ο συνδυασμός αυτών των δύο εμβληματικών μουσικών που έπαιξαν κλασικές επιτυχίες των ZZ Top ήταν ένας αγώνας φτιαγμένος στον παράδεισο και μια απόλαυση για όλους τους λάτρεις της ροκ. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε σε περισσότερες τέτοιες συνεργασίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts