menu

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας του Michael Caine βγαίνουν σε δημοπρασία

Ανάμεσα στα άλλα, αφίσες από ταινίες του, ένα Rolex και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του.

Ο Michael Caine ανακοίνωσε πως θα θέσει σε δημοπρασία έναν σημαντικό αριθμό αντικειμένων ιδιοκτησίας του, τόσο από την προσωπική του ζωή, όσο και απο την καριέρα του. Ο ηθοποιός θα πουλήσει αφίσες από ταινίες του και προσωπικά αντικείμενα όπως ρούχα και αξεσουάρ. Όλα αυτά στον οίκο δημοπρασιών Bonhams του Λονδίνου την Άνοιξη. 

«Θα είναι αρκετά δύσκολο να αποχωριστώ τόσους θησαυρούς από την προσωπική ζωή και την καριέρα μου όμως ήρθε η στιγμή να προχωρήσω μπροστά», δήλωση ο Caine ενόψει της δημοπρασίας, προσθέτοντας: «Ελπίζω αυτά τα αναμνηστικά να δώσουν στους επόμενους ιδιοκτήτες τους την χαρά που έδωσαν και σε εμένα».

Ανάμεσα στα είδη που θα δημοπρατηθούν βρίσκεται ένα ρολόι χειρός μάρκας Rolex η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 12.000 λίρες καθώς και δυο ζευγάρια γυαλιά του ηθοποιού που θα πωληθούν μαζί. Επίσης ο Caine θα πουλήσει την καρέκλα σκηνοθέτη από την ταινία Get Carter του 1971, μια αφίσα από την ταινία του 1966 Alfie και ένα πόστερ από το Zulu.

Το πιο ακριβό αντικείμενο της δημοπρασίας αναμένεται να είναι ο πίνακας του Marc Chagall με τίτλο Les Amoureux Dans L’Arbre, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 50.000 λίρες. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts