menu

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Οι Mark Ruffalo και Hugh Laurie μαζί στη σειρά του Netflix «All The Light We Cannot See»


Οι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στη σειρά των τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο All The Light We Cannot See, από το ομώνυμο βιβλίο του βραβευμένου με Pulitzer Anthony Doerr.

Εκτός των δημοφιλών ηθοποιών, στη σειρά θα εμφανιστεί κάνοντας το ντεμπούτο της η Aria Mia Loberti η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και θα υποδυθεί την τυφλή έφηβη Marie-Laure, που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορίας και η οποία συναντάται στην πορεία της με τον Γερμανό στρατιώτη Werner. Οι δυο τους προσπαθούν να επιβιώσουν του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στην κατεχόμενη Γαλλία.

Ο Ruffalo θα υποδυθεί τον Daniel LeBlanc, έναν κλειδαρά του Μουσείου Φυσικής Ιστορίς στο Παρίσι που αποφασίζει να δώσει στην τυφλή του κόρη ανεξαρτησία αλλά και προστασία από το γονίδιο που μοιράζονται και που πρέπει να μείνει μυστικό από του Ναζί. 

Ο Laurie από την άλλη θα υποδυθεί τον Etienne LeBlanc, έναν εκκεντρικό ήρωα του πολέμου που πάσχει από την διαταραχή PTSD. Στο πλαίσιο της γαλλικής αντίστασης, ο Etienne καταγράφει και παρακολουθεί παράνομες ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το βιβλίο All the Light We Cannot See στο οποίο βασίζεται η σειρά κυκλοφόρησε το 2014 και έλαβε διθυραμβικές κριτικές αλλά και το βραβείο Pulitzer το 201. Έμεινε πάνω απο 200 εβδομάδες στην λίστα των best-sellers των New York Times  και πούλησε πάνω από 5.7 εκατομμύριο αντίτυπα στην Νότια Αμερική και 9.5 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Coldplay Brings Down the House With "All My Love" and "We Pray" στο #SNL

  Coldplay  Brings Down the House With "All My Love" and "We Pray" στο #SNL

Popular Posts