menu

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Vogue Magazine: Έξι σχεδιαστές αποτίουν φόρο τιμής στη Margaret J. Anderson, ιδρύτρια του The Beverly Hills Hotel


Έξι σχεδιαστές αποτίουν φόρο τιμής στη Margaret J. Anderson, ιδρύτρια του The Beverly Hills Hotel, σε μια συλλογή που αποκαλύπτεται αυτή την εβδομάδα.



Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στη Vogue επιλέγονται ανεξάρτητα από τους συντάκτες μας. Ωστόσο, όταν αγοράζετε κάτι μέσω των συνδέσμων λιανικής μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών.

«Το κοινό βραβεύει επενδυτικά κομμάτια και τη διαβεβαίωση ότι θα είναι η μόνη κοπέλα στο πάρτι φορώντας το κοκτέιλ τους). 
Η Bloomingdale μιλά για τη Margaret J. Anderson, η οποία ίδρυσε το The Beverly Hills Hotel το 1912. «Και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν το είχαν κάνει», συνεχίζει. «Ως κάποιος που συχνάζει τόσο συχνά στο Pink Palace, πραγματικά με μαγεύτηκε ολόκληρη η βιογραφία της».

Η παράδοση του ξενοδοχείου Beverly Hills είναι πλούσια. μπορείτε να απεικονίσετε την χαρακτηριστική ταπετσαρία με φύλλα μπανάνας, την εμβληματική φωτογραφία της Faye Dunaway το πρωί μετά τα Όσκαρ. Θα ακούσετε ιστορίες για το πώς ο εκκεντρικός μεγιστάνας Χάουαρντ Χιουζ έμενε σε ένα μπανγκαλόου και ζήτησε σάντουιτς με ψητό μοσχαρίσιο κρέας στο κατώφλι, πώς η Ελίζαμπεθ Τέιλορ πέρασε εκεί έξι από τους οκτώ μήνες του μέλιτος. Αλλά η ιστορία της πρωτοπόρου γυναίκας ιδρυτή του έχει επισκιαστεί από τα λαμπερά φώτα των έναστρων επισκεπτών του ξενοδοχείου. Πάνω από έναν αιώνα πριν, η Άντερσον, μια γυναίκα πολύ μπροστά από την εποχή της, όχι μόνο ίδρυσε ένα θρυλικό ξενοδοχείο αλλά και έβαλε στο χάρτη το Μπέβερλι Χιλς —που καθιερώθηκε ως πόλη δύο χρόνια μετά το άνοιγμα του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts