menu

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Η Toyotomi βάζει για πρώτη φορά την Τεχνητή Νοημοσύνη στον κλιματισμό!


Η AI, η Τεχνητή Νοημοσύνη, πλέον βρίσκεται παντού γύρω μας. Το τι κάνει, είναι σχετικά απλό, σε γενικές γραμμές: “Σκέφτεται” σαν άνθρωπος και συμπεριφέρεται “λογικά”, όπως θα κάναμε εμείς, χωρίς να χρειάζεται να το κάνουμε! Έτσι, Τεχνητή Νοημοσύνη θα βρούμε ενσωματωμένη σε κάθε τεχνολογική συσκευή. Χάρη στην Toyotomi, τώρα, ακόμα και σε κλιματιστικό!

Η Toyotomi βρίσκεται στην 3η γενιά κλιματιστικών Inverter και θέλησε να κάνει το επόμενο βήμα στην κατηγορία, χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Toyotomi ErAI, με κύριο στόχο του να μας απαλλάξει από την ανάγκη διαρκούς μικρο-ελέγχου του κλιματιστικού, κάνοντας αυτόματα όλες τις απαραίτητες διορθώσεις και βελτιστοποιήσεις για μέγιστη απόδοση, ελάχιστη κατανάλωση και την καλύτερη δυνατή εμπειρία!


Το Toyotomi ErAI ενσωματώνει έναν ειδικό αλγόριθμο ΑΙ, χάρη στον οποίο το κλιματιστικό συλλέγει ανά δευτερόλεπτο δεδομένα από τον χώρο, μετρώντας θερμοκρασία και υγρασία. Επιπλέον, όσο περισσότερο λειτουργεί η συσκευή τόσο πιο αποδοτική γίνεται η στρατηγική βέλτιστου ελέγχου. Το αποτέλεσμα είναι, αρχικά, η εξοικονόμηση έως και 15% στην κατανάλωση ενέργειας ετησίως, σε σχέση με ένα παρόμοιο inverter κλιματιστικό χωρίς AI: 176 kWh ηλεκτρικής ενέργειας στα 12.000 BTU/h ή 279 kWh στα 24.000 BTU/h. Αυτή η αισθητή διαφορά σημαίνει χαμηλότερες δαπάνες ενέργειας και, επιπλέον, συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μάλιστα, το ErAI μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία μείωσης ισχύος μέσω του τηλεχειριστηρίου. Η ισχύς μειώνεται κάτω από 75% στη λειτουργία χαμηλών Watt 1 και κάτω από 50% στη λειτουργία χαμηλών Watt 2. Αν και η ισχύς μειώνεται, το κλιματιστικό εξακολουθεί να λειτουργεί και να παρέχει άνεση και ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο.


Όπως είναι αναμενόμενο για την κορυφαία ιαπωνική εταιρεία κλιματισμού, το Toyotomi ErAI διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς να βρει σε κλιματιστικό τελευταίας γενιάς: smart dry – ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης, ιονιστή Plasma, αποστείρωση αέρα UVC, φίλτρο HEPA (13) 3PLUS για καθαρισμό του αέρα, λειτουργία φωνητικών εντολών, λειτουργία περιορισμού απόδοσης «P», καθώς και ηλεκτρική αντίσταση εξωτερικής μονάδας για απρόσκοπτη λειτουργία από τους -25οC έως τους 50οC. Το αποτέλεσμα είναι ένα κλιματιστικό που είναι τόσο «έξυπνο», ώστε να προσφέρει στον χρήστη του την καλύτερη δυνατή άνεση, όσο απαιτητικές και δύσκολες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts