menu

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ο Jon Bon Jovi σχολιάζει τον γιο του που έκανε πρόταση γάμου στο αστέρι του «Stanger Things».

 

Μετά τα νέα του αρραβώνα του γιου του με τη Millie Bobby Brown, ο Jon Bon Jovi έσπασε επιτέλους τη σιωπή του για το θέμα. Ο κόσμος ήταν γεμάτος ενθουσιασμό όταν η σταρ των Stranger Things ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi στα social media.


«Σε αγάπησα τρία καλοκαίρια τώρα, αγάπη μου, τα θέλω όλα».

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της Millie Bobby Brown και του Jake Bongiovi, κάποιοι επέκριναν το ζευγάρι ότι ήταν πολύ νέο για να αρραβωνιαστεί. Υποστήριξαν ότι στα 19 και στα 20 τους είναι πολύ νέοι για να ξέρουν ποιοι είναι και ότι έπρεπε να περιμένουν λίγο ακόμα. Ωστόσο, ο πατέρας του Τζέικ, Τζον Μπον Τζόβι, αναφέρθηκε στο θέμα στο Andy Cohen Live και εξέφρασε ότι η ηλικία δεν έχει σημασία, εφόσον το ζευγάρι βρίσκει τον κατάλληλο σύντροφο και μεγαλώνει μαζί.

«Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ηλικία αν βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και μεγαλώσεις μαζί. Αυτή θα ήταν η συμβουλή μου: Το να μεγαλώνουμε μαζί είναι σοφό. Έτσι, νομίζω ότι όλα τα παιδιά μου έχουν βρει ανθρώπους με τους οποίους πιστεύουν ότι μπορούν να μεγαλώσουν μαζί και μας αρέσουν όλοι».

«Η Μίλι είναι υπέροχη. Όλη της η οικογένεια είναι υπέροχη. Ο Τζέικ είναι πολύ, πολύ χαρούμενος».

Η κριτική για τον αρραβώνα της Μίλι και του Τζέικ είναι αδικαιολόγητη, καθώς είναι η ζωή τους και έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις. Ο χρόνος είναι υποκειμενικός και αν το ζευγάρι είναι ικανοποιημένο με τα σχέδιά του, δεν πρέπει να κρίνεται. Είναι ενδιαφέρον ότι το σχόλιο της Ariana Grande σε μια ανάρτηση του 2018, στην οποία η Millie ήταν 14 ετών, φιλούσε τον πρώην φίλο της, Jacob Sartorius, επανήλθε στην επιφάνεια, όπου παρατήρησε ότι δεν της επέτρεπαν να βγει από το σπίτι μέχρι τα 20 της.


Πηγή: Μέσω του The Howard Stern Show / Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts