menu

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η Rihanna μοιράζεται μια πρώτη γεύση από τη γκαρνταρόμπα της στο Super Bowl

 


Βρετανική Vogue:

Από τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις της Rihanna στη σκηνή

Η Rihanna μοιράζεται μια πρώτη γεύση από τη γκαρνταρόμπα της στο Super Bowl

Για μια ξεκάθαρη περιοδεία στην εξέλιξη του στυλ της Rihanna, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τις εμφανίσεις της στη σκηνή. Όταν το πρώτο σινγκλ της σούπερ σταρ της Μπαρμπάντος "Pon de Replay" έφτασε στην κορυφή των παγκόσμιων charts το 2005, τα βραβεία της εμφανίζουν σύνολα που αποτελούνταν από crop tops, micro mini και στιλέτα με λουράκια. Η εποχή της Good Girl Gone Bad έφερε μαζί της δερμάτινα μπουστάκια και αφρώδη tutus. ενώ η περιοδεία του Last Girl on Earth, για να υποστηρίξει το επιτυχημένο άλμπουμ του 2009 Rated R, ζήτησε φόρεμα με δυνατούς ώμους και δομημένα φορμάκια που να ταιριάζουν με το ροκ εν ρολ πνεύμα του νέου της choppy bob. Ανάμεσα στα αριστουργήματα του τελευταίου ήταν ένα κράνος Mickey Mouse σχεδιασμένο από τον Jeremy Scott και ένα μαύρο φόρεμα καλυμμένο με κόκκινα φώτα LED, κατασκευασμένο στο χέρι από τον couturier Alexandre Vauthier.και αναπτύχθηκε από τον μηχανικό Moritz Waldemeyer.


Ο κόσμος της μόδας δεν άργησε να προσέξει και σύντομα οι επωνυμίες φώναζαν να ντύσουν την τραγουδίστρια. Την τελευταία δεκαετία, φόρεσε φόρμες Lanvin με κρυστάλλινα στολίδια, κάπες Tom Ford με παγιέτες, δραματικά ballgowns Dior και τις πλέον χαρακτηριστικές της μπότες Manolo Blahnik ψηλά στους μηρούς . Υπήρξε επίσης μια εκπληκτική πρέσβειρα για τη δική της επωνυμία, παίζοντας με υπερβολικά σχέδια Savage X Fenty στα εκθαμβωτικά σόου της αυτοκρατορίας εσωρούχων όλα αυτά τα χρόνια. 

Καθώς ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl για το πολυαναμενόμενο σόου της στο ημίχρονο στις 12 Φεβρουαρίου, η Vogue επισκέπτεται ξανά την πιο αξιομνημόνευτη εμφάνιση της Rihanna μέχρι σήμερα.











Πηγή: ΑΠΌ ΤΗΝ ALICE CARY Vogue 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts