menu

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η Σάλμα Χάγιεκ φόρεσε αποτελεσματικά ένα μπικίνι και κάλυπτε την πρεμιέρα του Magic Mike 3


Η Salma Hayek είναι ένα είδος γυναίκας με φόρεμα πριγκίπισσας – δείτε το γοτθικό της φόρεμα Giambattista Valli , ή αυτή την εμφάνισή της Gucci με κρύσταλλο – αλλά στην παγκόσμια πρεμιέρα του Magic Mike's Last Dance, ο ηθοποιός άλλαξε βολάν και πούλιες με ένα φόρεμα με βελονάκι που φορούσε πάνω από εμφανή εσώρουχα. (ταιριαστή επιλογή, δεδομένης της πλοκής της ταινίας). Η Χάγιεκ πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Τσάνινγκ Τέιτουμ φορώντας ένα δίχτυ φόρεμα με ανοιχτό πλέγμα διακοσμημένο με φλοράλ απλικέ, πάνω από μαύρο σλιπ και σουτιέν.

Τα επιλεγμένα αξεσουάρ της Χάγιεκ έδιναν στο Glastonbury μια πλευρά γοητείας: φορούσε ένα κρυστάλλινο μενταγιόν και ένα κολιέ από πολύτιμους λίθους, καθώς και μια στοίβα βραχιόλια και σκουλαρίκια κρίκοι. Για να διασφαλίσει ότι η εμφάνισή της ήταν κατάλληλη για το κόκκινο χαλί, αντί για την περιοχή VIP στο Worthy Farm, τότε η 56χρονη στιλάρει το καλοκαιρινό της μάξι με χρυσές γόβες από τη Larroude (οι πλατφόρμες ήταν η υπογραφή της από τη δεκαετία του 1990) και μια πράσινη εκδοχή του Η καλτ Cassette τσάντα της Bottega Veneta.

Δεδομένης της ιδιότητας της Salma ως της αγαπημένης influencer των μαγιό όλων, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρήκε την ευκαιρία να φορέσει αποτελεσματικά μπικίνι και κάλυψη σε μια βραδινή έξοδο; Το καλύτερο με το στυλ του ηθοποιού είναι ότι σπάνια είναι προβλέψιμο. Στο κόκκινο χαλί, δεν φοβάται ποτέ να ρισκάρει – η τελευταία της έτοιμη για φεστιβάλ εμφάνιση είναι απόδειξη. Η Σάλμα μας κρατά σε εγρήγορση και είμαστε εδώ για αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts