menu

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Μουσικοί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού 2023


Από την Doja Cat μέχρι τα μέλη του BTS, δείτε τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο #ParisFashionWee. Merci, Παρίσι! 

Από την Doja Cat μέχρι τα μέλη των BTS, δείτε τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στην πόλη των φώτων.

Η Doja Cat φοράει κόκκινο φόρεμα εκτός ώμου, κόκκινες μπότες έξω από το Schiaparelli κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι - Haute Couture Spring Summer: Day One στις 23 Ιανουαρίου 2023 στο Παρίσι.

Christian Vierig/GI

Merci, Παρίσι! Διασημότητες και μουσικοί κατέβηκαν στην Πόλη του Φωτός τον Ιανουάριο του 2023 για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Καθώς οι μεγάλοι οίκοι μόδας και οι μάρκες πολυτελείας έστελναν τις τελευταίες τους συλλογές υψηλής ραπτικής και έτοιμα ενδύματα στις πασαρέλες, διάσημα πρόσωπα κάθονταν στην πρώτη σειρά για να ζήσουν την υψηλότερη μόδα που έχει να προσφέρει το Παρίσι.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου της σεζόν ήταν του Schiaparelli, όπου η Doja Cat συνδυάστηκε με το γιγάντιο (ψευδές) κεφάλι λιονταριού της Kylie Jenner και άλλους παρευρισκόμενους φορώντας ένα κατακόκκινο σύνολο που αποτελείται από 30.000 κρύσταλλα Swarovski εφαρμοσμένα στο χέρι. Η ράπερ ολοκλήρωσε την απόκοσμη εμφάνισή της με ένα μπουστάκι από κόκκινο μεταξωτό faille, μια χειροποίητη φούστα από λακαρισμένες ξύλινες χάντρες και μπότες μύτης “Trompe l'œil”.

Εν τω μεταξύ, ο Dove Cameron και η Sabrina Carpenter ήταν και οι δύο όμορφοι στα ροζ καθώς κάθονταν δίπλα-δίπλα για την παρουσίαση Giambattista Valli Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Και οι δύο ανερχόμενες σταρ επέλεξαν θηλυκές εμφανίσεις εκτός ώμου, με την τραγουδίστρια του «Boyfriend» να τονίζει τα χρυσαφένια μανίκια της και την καλλιτέχνιδα «Emails I Can't Send» να επιλέγει ένα χρωματιστό ρούχο σε δύο αποχρώσεις του ροζ.

Η γαλλική πρωτεύουσα της μόδας προσέλκυσε επίσης αστέρες της K-pop σε πλήρη ισχύ, από τον Jimin και την J-Hope των BTS που κάθονταν στην πρώτη σειρά για το σόου ανδρικών ενδυμάτων του Dior Homme ( ο J Balvin ήταν επίσης εκεί!), ενώ η Jisoo των BLACKPINK υποστήριξε τον Dior στον ρόλο της παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας στους Hoshi, Jeonghan, Rowoon Kim, Jackson Wang και άλλους παρευρισκόμενους σε παρουσιάσεις όπως η AMI – Alexandre Mattiussi, Yves Saint Laurent, Loewe και Louis Vuitton. Επιπλέον, ο Taeyang έκανε ένα διάλειμμα από την προώθηση της νέας επιτυχίας του "VIBE" με τη βοήθεια του Jimin συμμετέχοντας στο σόου του Givenchy.

Κάντε κύλιση στη γκαλερί του Billboard για να δείτε όλους τους μουσικούς στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού 2023.

2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts