menu

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Αντηλιακά κατά των ακτίνων του ήλιου!


Κάνουμε ηλιοθεραπεία με ασφάλεια.

Με τόση συζήτηση για τη χρήση αντηλιακών ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες αλλά και το χειμώνα, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η έκθεση στον ήλιο μπορεί να είναι ευεργετική και να έχει οφέλη για την υγεία μας, αν γίνει σωστά.

να από τα οφέλη της έκθεσης στον ήλιο είναι και η παραγωγή της βιταμίνης D που μας προσφέρει ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα, δυνατά οστά, μειωμένη πιθανότητα κατάθλιψης και καλύτερο ύπνο.

Παρόλα αυτά η έκθεση στον ήλιο ενέχει κινδύνους και μπορεί να οδηγήσει σε:

Ηλιακό έγκαυμα, είναι επώδυνο, μπορεί να προκαλέσει φουσκάλες και να συμβεί σε όλα τα μέρη του σώματος, ακόμη και στα χείλη.

Υπάρχουν τρόποι για να εκτεθούμε στον ήλιο αλλά και να κάνουμε την ηλιοθεραπεία μας με ασφάλεια:

Φοράμε αντηλιακό ευρέος φάσματος και πολύ υψηλής προστασίας

Βάζουμε το αντηλιακό 30’ λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο και βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε καλύψει πλήρως το σώμα σας με αυτό

Χρησιμοποιούμε αντηλιακό στο πρόσωπο, το σώμα, τα χέρια, τα πόδια, τα χείλη αλλά και στην κορυφή του κεφαλιού μας ειδικά αν υπάρχει αραίωση ή έλλειψη μαλλιών

Κάνουμε διαλείμματα στη σκιά όταν ζεσταινόμαστε

Πίνουμε πολύ νερό

Καταναλώνουμε τροφές που περιέχουν μεγάλη ποσότητα λυκοπενίου (ντομάτες κ.α) που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ακτίνες UV

Κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και όλους τους φωτότυπους, είναι τα αντηλιακά προσώπου Anthelios UVMUNE 400 Invisible Fluid SPF50+ με άρωμα και χωρίς & Anthelios UVMUNE 400 Hydrating cream SPF50+ με άρωμα και χωρίς Τα αντηλιακά αυτά παρέχουν πολύ υψηλή, απόλυτη, ευρέως φάσματος προστασία από τον ήλιο και τις επιβλαβείς ακτίνες UVB/UVA & ULTRA ΜΑΚΡΕΣ UVA. Προστατεύουν από βαθιές κυτταρικές βλάβες και βλάβες που προκαλούν η ρύπανση και η υπέρυθρη ακτινοβολία. Ενυδατώνουν σε βάθος από την πρώτη εφαρμογή. Έχουν εξαιρετικά ανθεκτική, αόρατη υφή με μία μη λιπαρή και μη κολλώδη σύνθεση που δεν αφήνει λευκά σημάδια και απορροφάται γρήγορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Marsellie - Ghost

 

Popular Posts