menu

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Πέθανε ο 67χρονος ηθοποιός Ray Liotta


Ο ηθοποιός βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων της ταινίας «Dangerous Waters» στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Ray Liotta, γνωστός από ταινίες όπως οι Field of Dreams και Goodfellas, πέθανε στην ηλικία των 67 ετών. Ο θάνατος επήλθε την ώρα που ο ηθοποιός κοιμόταν στο νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Henry Hill στην ταινία του Martin Scorsese Goodfellas, με συμπρωταγωνιστές τους Robert De Niro και Joe Pesci.

Η Lorraine Bracco, που στην ταινία υποδύθηκε τη σύζυγό του, δήλωσε συντετριμμένη από τα νέα. «Όπου και αν βρεθώ, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα με προσεγγίσουν και θα μου μιλήσουν για την ταινία. Και πάντα με ρωτούν ποιο στοιχείο των γυρισμάτων της θεωρώ το καλύτερο. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδιο. Ο Ray Liotta».

Επιπλέον, είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Field of Dreams με τον Kevin Costner, αλλά και στις Cop Land, Corrina Corrina, Blow και Hannibal. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή του ήταν στην ταινία Marriage Story, όπου υποδύθηκε τον επιθετικό και ισχυρό δικηγόρο διαζυγίων του Χόλυγουντ καθώς και στο prequel της ταινίας Sopranos με τίτλο The Many Saints of Newark.

Την ημέρα του θανάτου του, ο Liotta βρισκόταν στο νησί με την αρραβωνιαστικιά του, Jacy Nittolo, ενώ αφήνει πίσω του μια ενήλικη κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Moby - Almost Home (with Damien Jurado)

 

Popular Posts