menu

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ώρα για Ανανέωση! Δείτε τις Αποχρώσεις Μαλλιών που θα σας Κάνουν να Ξεχωρίσετε τα Χριστούγεννα


Αν όχι τώρα, πότε; Η εποχή είναι ιδανική για μια χειμερινή ανανέωση και αλλαγή πριν τις γιορτές, ώστε να μας βρουν τα Χριστούγεννα και το νέο έτος έτοιμες για καινούργιες περιπέτειες!

Μια αλλαγή στα μαλλιά, μικρότερη ή μεγαλύτερη, είναι πάντα ευπρόσδεκτη για να μας κάνει να αισθανθούμε ανανέωση, να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας από την αρχή και να υποστηρίξουμε ένα νέο look, που μπορεί να μας ταιριάξει περισσότερο από οτιδήποτε είχαμε δοκιμάσει έως τώρα. Αν είστε έτοιμες να «πειράξετε» λίγο χρωματικά τα μαλλιά σας, βρείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο και εμπιστευτείτε τη Farcom ως σύμμαχό σας στην αλλαγή που πρόκειται να κάνετε, με το HD Μίνι Σετ Μόνιμης Βαφής σε 24 αποχρώσεις, με αμινοξέα κερατίνης για ζωντανά και ενυδατωμένα μαλλιά και χρωστικές υψηλής πυκνότητας για χρώμα υψηλής ευκρίνειας και λάμψη που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση τις γιορτές.  

Φωτιά στα κόκκινα
Δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή να δοκιμάσετε μια κόκκινη απόχρωση από τα Χριστούγεννα, τα οποία ως γιορτή υμνούν το κόκκινο και τη λάμψη, ενώ ταυτόχρονα η έκθεση στον ήλιο, που μπορεί να αλλοιώσει γρήγορα το χρώμα, είναι μικρή. Ένας τόνος καστανοκόκκινου ταιριάζει πολύ σε ροδαλές επιδερμίδες, ενώ αν σκέφτεστε πιο χάλκινες αποχρώσεις, το ουδέτερο και πιο ανοιχτό δέρμα είναι ιδανικό. Πειραματιστείτε με τα κόκκινα της Farcom της σειράς HD Μίνι Σετ Μόνιμης Βαφής, μεταξύ του Καστανού Έντονου Κόκκινου, του Ξανθού Σκούρου Έντονου Κόκκινου ή του Χρυσαφένιου Χάλκινου για πιο ήπιο αποτέλεσμα και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει.

Στη ζεστασιά της σοκολάτας
Αν πάλι δεν θέλετε έντονες αλλαγές, προτιμάτε να μείνετε κοντά στο φυσικό σας χρώμα, αλλά θέλετε να το τονώσετε ώστε να είναι ομοιόμορφο και λαμπερό, τότε αναζητήστε  τις «ζεστές» καστανές αποχρώσεις, που μπορείτε να αναδείξετε και με ένα ωραίο βραδινό μακιγιάζ σε χρυσαφένιους τόνους ή έντονο κόκκινο κραγιόν. Στη σειρά HD Μίνι Σετ Μόνιμης Βαφής της Farcom, η οποία καλύπτει ιδανικά τα λευκά και προσφέρει ένταση και διάρκεια στο χρώμα, θα βρείτε υπέροχα καστανά, από το κλασικό Chestnut, το σκούρο και ανοιχτό Σοκολατί, μέχρι το ξανθό σκούρο κακάο και το πιο ανοιχτό ξανθό χρυσαφί, για χρυσαφένιες αποχρώσεις που αγκαλιάζουν υπέροχα τη σταρένια επιδερμίδα.

Λάμψη με κατάξανθο σαντρέ
Αν τα μαλλιά σας είναι ήδη ανοιχτόχρωμα, το κατάξανθο σαντρέ είναι  μια εξαιρετική επιλογή για να φωτίσετε το πρόσωπό σας και να αναδείξετε ένα shimmering μακιγιάζ που σίγουρα δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή από τις γιορτές για να το δοκιμάσετε. Στη σειρά HD Μίνι Σετ Μόνιμης Βαφής της Farcom θα βρείτε την τέλεια απόχρωση ξανθού σαντρέ που θα σας κάνει μέρος της λάμψης των Χριστουγέννων!

Γυαλιστερό μαύρο
Οι μελαχρινές εκεί έξω είναι από τις πιο τυχερές, καθώς τα σκούρα μαλλιά είναι αυτά που μπορούν πιο εύκολα να αναδείξουν τη λάμψη και την υγεία τους. Αν έχετε περιποιημένα και υγιή σκούρα μαλλιά, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα περάσετε μια βαφή στο μαύρο χρώμα της σειράς HD Μίνι Σετ Μόνιμης Βαφής της Farcom το οποίο εγγυάται να τα γυαλίσει, να τους χαρίσει ομοιομορφία και να αναδείξει τα χτενίσματά σας. Πειραματιστείτε με μακιγιάζ smokey eyes σε πιο μοβ αποχρώσεις και nude χείλη ή δοκιμάστε cat eyes και κόκκινο κραγιόν.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts