menu

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Τα πιο Εντυπωσιακά Χτενίσματα για τις Γιορτές


Είτε βρεθείτε σε κάποιο grande πάρτι, είτε σε μια μικρή φιλική εορταστική συγκέντρωση, τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να «παίξετε» με τα μαλλιά σας και να κάνετε εντυπωσιακά χτενίσματα ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ σας –μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε!

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να δείτε τι σας ταιριάζει, προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα που θα φροντίσουν και θα σεβαστούν τα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξουν το styling που θα τους κάνετε και ξεκινήστε από σήμερα τους πειραματισμούς, για να είστε έτοιμοι για τις γιορτές. Η Farcom είναι στο πλευρό σας σε όλη αυτή τη δημιουργική διαδικασία, με τα απαραίτητα προϊόντα styling που θα φροντίσουν να απογειώσουν το αποτέλεσμα και να σας κάνουν πιο εντυπωσιακές από ποτέ, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μαλλιά σας.

Το απόλυτο ίσιο
Τα ολόισια, γυαλιστερά μαλλιά αποτελούν πάντα μια εύκολη επιλογή για όσες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν δραματικές αλλαγές, αλλά θέλουν περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά στην εορταστική έξοδό τους. Για το απόλυτο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να δώσετε στα μαλλιά σας μια ολοκληρωμένη φροντίδα στο λούσιμο με αμινοξέα κερατίνης φυτικής προέλευσης και βιοσακχαρίτες που βοηθούν στη φυσική ισορροπία της τρίχας, καθαρίζουν σωστά τα μαλλιά σας και χαρίζουν ανάλαφρη κίνηση, την οποία θα βρείτε στη σειρά HD Nutri Balance της Farcom για την τέλεια περιποίηση πριν το χτένισμα. Ισιώστε προσεκτικά τα μαλλιά σας με σίδερο ισιώματος και εφαρμόστε για έξτρα λάμψη που θα κάνει τα ίσια σας μαλλιά ακόμη πιο εντυπωσιακά το
HD Keratin + Argan Care Oil της Farcom με κερατίνη και έλαιο argan για θεαματικά αποτελέσματα. 

Wavy look
Τα κυματιστά μαλλιά είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει τα τελευταία χρόνια, μας πάει λίγο πίσω σε παλιότερες δεκαετίας και θυμίζει Hollywood glam. Για να κάνετε αυτό το χτένισμα θα πρέπει το μήκος των μαλλιών σας να ξεπερνά το όριο των ώμων. Αφού λουστείτε και στεγνώσετε σχεδόν τελείως τα μαλλιά σας, πάρτε το ψαλίδι για μεγάλες μπούκλες και κάντε τούφα-τούφα τα μαλλιά σας, τυλίγοντάς τα σε αυτό και αφήνοντας την κάθε τούφα για μερικά δευτερόλεπτα. Αφού τελειώσετε, χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά και εφαρμόστε HD Αφρό Μαλλιών Ultra Δυνατό Κράτημα της Farcom με κερατίνη και προβιταμίνη Β5, ο οποίος θα χαρίσει όγκο και διάρκεια στο χτένισμά σας, όπως στην αρχή της βραδιάς και θα βοηθήσει στον σχηματισμό των waves! Αν δεν διαθέτετε ψαλίδι για μπούκλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο την πρέσα. Για προστασία των μαλλιών σας από τη θερμότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε την HD Leave-In Spray Mask, που συνδυάζει 9 δράσεις σε ένα μοναδικό προϊόν, για προφυλαγμένα και μεταξένια μαλλιά. 

allthingshair.com

1920s χτένισμα
Αν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε να τους δώσετε πιο vintage αέρα, μπορείτε να εξελίξετε τα κυματιστά μαλλιά του προηγούμενου look και να δημιουργήσετε ένα καρέ, αλλά Great Gatsby, πολύ εύκολα. Αφού, λοιπόν, κάνετε τις μπούκλες σας και χτενίσετε τα μαλλιά σας, βάλτε κλιπ στη μπροστινό μέρος στο ύψος της φράντζας σας για να σταθεί όπως επιθυμείτε και ψεκάστε με HD Λακ Μαλλιών για Έξτρα Δυνατό κράτημα της Farcom με κερατίνη και προβιταμίνη Β5, για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να σταθούν κυματιστά, χωρίς να κολλάνε ή να φριζάρουν. Για να «κοντύνετε» τα μαλλιά σας σε καρέ, πάρτε μια χτένα και κρεπάρετε από τις άκρες προς τα πάνω στο ύψος που θέλετε να φτάσουν τα μαλλιά σας και γυρίστε τις άκρες σας προς τα μέσα, πιάνοντάς τες με λεπτές φοθρκέτες ή μικρά τσιμπιδάκια. Μην ξεχάσετε πριν βγείτε, να βγάλετε τα τσιμπιδάκια από τη φράντζα σας!

Χαμηλή σικάτη αλογοουρά
Γι’ αυτή την αλογοουρά θα χρειαστεί να έχετε πρώτα φροντίσει να ισιώσετε καλά τα μαλλιά σας, όπως στο πρώτο χτένισμα. Αν έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά, περιποιηθείτε τα με το HD Keratin + Monoi De Tahiti Έλαιο εντατικής επανόρθωσης με κερατίνη και έλαιο Monoi de Tahiti της Farcom το οποίο θα χαρίσει έξτρα λάμψη στα μαλλιά σας για το εορταστικό σας χτένισμα, χωρίς να τα βαρύνει, ώστε η αλογοουρά σας να είναι όσο το δυνατόν πιο λαμπερή και περιποιημένη. Μπορείτε, αφού χτενίσετε τα μαλλιά σας καλά, να τα πιάσετε με ένα διάφανο λαστιχάκι σε χαμηλή αλογουορά στη βάση του κεφαλιού ή να προσθέσετε τη δικά σας πινελιά ως εξής: Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 3 τούφες, δηλαδή δυο τούφες μπροστινές δεξιά και αριστερά και μια μεγαλύτερη πίσω σας αλογοουρά, περάστε το λαστιχάκι σας στην πίσω τούφα, όπως θα πιάνατε αλογοουρά και αξιοποιήστε τις δύο μπροστινές τούφες για να τυλίξετε τα μαλλιά σας και να καλύψετε το λαστιχάκι.

Elegant ψηλός κότσος
Ο κότσος ανεβάζει πάντα ένα επίπεδο την εμφάνισή μας και μια χαρίζει μια κομψότητα που ενδεχομένως να μην την έχουμε στην καθημερινότητά μας, αλλά ταιριάζει ιδανικά στις γιορτές. Μπορείτε να τον φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Σε καλά λουσμένα και περιποιημένα μαλλιά κάντε μια ψηλή αλογοουρά, στο ύψος που θέλετε να βρίσκεται ο κότσος σας. Περάστε ένα bun στην αλογοουρά σας (αν δεν έχετε, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας τυλίγοντας ένα χοντρό ύφασμα σε σχήμα ντόνατ). Απλώστε τα μαλλιά σας ώστε να καλύψουν το bun, το οποίο ουσιαστικά δίνει σχήμα στον κότσο σας κι έπειτα γυρίστε τις άκρες γύρω του, ώστε να καλυφθεί ολοκληρωτικά. Στερεώστε με τσιμπιδάκια κι είστε έτοιμες! Για να βοηθήσετε τον κότσο σας να παραμείνει στη θέση του, χρησιμοποιήστε HD Λακ Μαλλιών για Ultra Δυνατό κράτημα της Farcom, η οποία δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτισμα και εγγυάται να κρατήσει το χτένισμά σας στη θέση του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts