menu

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

To Facebook θα λέγεται πλέον Meta


Η Facebook Inc ανακοίνωσε την τεράστια αυτή αλλαγή, δηλώνοντας πως το νέο όνομα εκπροσωπεί καλύτερα τη δραστηριότητά της

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αλλάζει όνομα και γίνεται Meta. Η Facebook Inc ανακοίνωσε την τεράστια αυτή αλλαγή, δηλώνοντας πως το νέο όνομα εκπροσωπεί καλύτερα τη δραστηριότητά της.

Η αλλαγή ονομασίας της ανακοινώθηκε δια στόματος Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατά τη διάρκεια συνεδρίου εικονικής πραγματικότητας. Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, η αλλαγή αντανακλά τις αυξανόμενες φιλοδοξίες της εταιρείας για δραστηριοποίηση πέρα ​​από τον τομέα των social media, στο metaverse, έναν νέο διαδικτυακό κόσμο, ο οποίος θα επιτρέπει στους χρήστες να συνυπάρχουν και να αλληλεπιδρούν σε εικονικούς χώρους μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας.

«Όταν ξεκίνησα το Facebook, πληκτρολογούσαμε ως επί το πλείστον κείμενο σε ιστοσελίδες. Όταν αποκτήσαμε τηλέφωνα με κάμερες, το διαδίκτυο έγινε πιο οπτικό και κινητό. Καθώς οι συνδέσεις γίνονταν ταχύτερες, το βίντεο έγινε ένας πλουσιότερος τρόπος να μοιραζόμαστε εμπειρίες» δήλωσε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts