menu

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Η Emily Blunt θα Παρουσιάσει τα Βραβεία στο CFDA 2021


Η τελετή απονομής των βραβείων του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA 2021) θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου.

Η Emily Blunt, η οποία έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως «The Devil Wears Prada», «The Girl on the Train», «A Quiet Place» και «Mary Poppins Returns» θα είναι η παρουσιάστρια στην μεγάλη γιορτή για τα επιτεύγματα της βιομηχανίας την χρονιά που μας πέρασε.

Η ηθοποιός από την Βρετανία έχει λάβει πολλά βραβεία υποκριτικής, όπως Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, Σειράς, Μίνι Σειρά ή Τηλεοπτικής Ταινίας για το «Gideon's Daughter», αλλά και βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου του Σωματείου Ηθοποιών των ΗΠΑ - για το «A Quiet Place».

«Η Emily είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στον κόσμο. Το διαχρονικό στυλ και η κομψότητά της φωτίζουν κάθε χώρο» δήλωσε ο Tom Ford, πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής. «Το υπέροχο με την Έμιλι είναι ότι είναι ευγενική και έξυπνη. Τη θαυμάζω πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα την έχουμε οικοδέσποινα της φετινής τελετής των βραβείων του CFDA».

Μεταξύ των υποψήφιων για βραβεία είναι η Emily Adams για το (Bode for Bode), Peter Dou, η Kathleen Holstein (Khaite) και οι  Jamil Mohammed (KHIRY), Maisie Wilen (Maisie Schloss), Tom Brown και οι The Olsen (The Row).

Το βραβείο Συνολικής Προσφοράς Τζέφρι Μπιν θα απονεμηθεί στον Dapper Dan.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Zendaya θα παραλάβει το βραβείο Είδωλο της Μόδας και η Anya Taylor Joy, πρωταγωνίστρια της σειράς «The Queen’s Gambit» θα παραλάβει το νέο βραβείο Πρόσωπο της Χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts