menu

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

′′ Δεν σχεδιάστηκε για να είναι αυτοβιογραφία. Προσπάθησα να αποτυπώσω τη μουσική στη ζωή μου.


 " Για σχεδόν μισό αιώνα ο Alec Wightman έχει ζήσει τρεις ζωές που κάνουν το απομνημόνευμα του 'Music In My Life : Notes From A Longtime Fan' 

Ο Wightman φέρνει στο απομνημονεύμα του την προσοχή του δικηγόρου στη λεπτομέρεια και την κατανόηση ενός διαφημιστή σχετικά με τον συχνά σπάνιο συνδυασμό καλλιτεχνών με ταλέντο και μια βιώσιμη βάση θαυμαστών για αυτό το ταλέντο

Για σχεδόν μισό αιώνα ο Alec Wightman έχει ζήσει τρεις ζωές που κάνουν τα απομνημονεύματα του Music In My Life: Notes From A Longtime Fan (Small Batch Books) μια συναρπαστική ανάγνωση. Ως έφηβος, έγινε ένθερμος οπαδός τραγουδιστών/τραγουδοποιών όλων των δημοφιλών ειδών. Ως ενήλικας έγινε υποστηρικτής των καλλιτεχνών που αγαπά με εκατοντάδες επιτυχημένες παραστάσεις υπό τη ζώνη του. Αλλά πιο μοναδικά, εργάζεται για την εξέλιξη του The Rock and Roll Hall of Fame ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Πάρτε το γεγονός ότι είναι ισχυρός εταιρικός δικηγόρος για να ξεκινήσει και έχετε μια ματιά σε έναν κόσμο ασύγκριτο από οποιονδήποτε άλλο δημοσιογράφο μουσικής στον κόσμο.  

Ανησυχούσε ότι το απομνημονεύμα του θα ήταν πάρα πολύ για το «εγώ» και όχι για τους «καλλιτέχνες», καθώς κάλεσε αυτούς τους ερμηνευτές που παρουσίασε σε διάφορους χώρους μέσα και γύρω από το Κολόμπους του Οχάιο.  

Το έργο ξεκίνησε απλώς για να διαβάσει ο αδελφός του μέχρι να φτάσει η πανδημία. "Δεν ήθελα να γράψω μια αυτοβιογραφία", λέει ο Wightman. " Επέστρεψα για να το δουλέψω όταν έπληξε την πανδημία. Έχω επεξεργαστεί και πήρα πολλά πράγματα. Δεν σχεδιάστηκε για να είναι αυτοβιογραφία. Προσπάθησα να αποτυπώσω τη μουσική στη ζωή μου. Επέστρεψα για να το δουλέψω ως συνειδητή προσπάθεια. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts