menu

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις 3/6: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει νέες προοπτικές στην επικοινωνία


Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ανοίγει νέες προοπτικές στην επικοινωνία και ανανεώνει πνευματικούς στόχους.
Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα ωφελήσει νέες αφίξεις στην ζωή σας, ανθρώπων και καταστάσεων που θα σας κάνουν περισσότερο ενεργούς πνευματικά. Η επικοινωνία αυτό το διάστημα θα παίξει από τους πιο σημαντικούς ρόλους για την εν γένη ισορροπία σας με τους γύρω σας. Επιπλέον σήμερα το τρίγωνο Αφροδίτη – Πλούτωνα, σταθεροποιεί τα οικονομικά σας. 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, σας ωθεί να κάνετε κάποιες επιτυχημένες κινήσεις σε στον οικονομικό τομέα. Βέβαια θα υπάρχουν και αρκετές ενδείξεις ότι πολλά πράγματα θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επίσης το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες για να κερδίσετε τους στόχους σας. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πρωταγωνιστές της μέρας. Θα γίνετε για τους άλλους το πρόσωπο που θα τους εμπνέει και θα προκαλεί την συμπάθεια, ή το αντίθετο. Τα νέα ξεκινήματα θα είναι πολύ σημαντικά αυτή την περίοδο και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η διαίσθηση σας, ακόμη και αν δεν της έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, σας ωθεί να έχετε μεγαλύτερη επαφή με τα θέλω σας και να κάνετε ουσιαστική ενδοσκόπηση βγάζοντας προς τα έξω τις επιθυμίες σας. Το τρίγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, θα σας φέρει συναισθηματική ανανέωση και πολλές αποφάσεις που θα πάρετε, θα έχουν ρίζες στην προσωπική σας ζωή. 
ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, αποτελεί γα σας την ευκαιρία να αλλάξετε πράγματα που δεν σας άρεσαν έως τώρα. Θα έρθουν στην ζωή σας νέα άτομα που θα έχουν μία πιο θετική στάση για τις αξίες σας και όχι μόνο. Επιπλέον το τρίγωνο που θα δημιουργηθεί μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική σας εικόνα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας δώσει μεγάλες προοπτικές και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Θα κερδίσετε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σας. Σήμερα επίσης θα υπάρχει το θετικότατο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο τυχερούς στα οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα.
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, είναι πολύ θετική για σας.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέα ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σας βοηθήσουν σε κάθε τομέα. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες μέσα από ταξίδια και από νέες συνθήκες, θα αντιπροσωπεύουν αυτή την περίοδο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, σας ευνοεί σε οικονομικά ζητήματα. Είναι ιδανική μέρα για να αναγεννηθείτε, να ενδυναμώσετε τους στόχους σας και να βρείτε τα συναισθηματικά σας πατήματα. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, θα σας δώσει μεγάλη συναισθηματικά δύναμη, αποκρύπτοντας τις σχέσεις που δεν σας αξίζουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες και δρομολογήσεις σε νέα ξεκινήματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αυτή την περίοδο σε ότι αφορά τους ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει οικονομική δύναμη, μέσα από τις επιλογές σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα, θα σας βοηθήσει να βάλετε μία σειρά στην ζωή σας και στην υγεία σας. Η καθημερινότητα σας θα έχει μεγαλύτερη ποιότητα και η οργάνωση δεν θα λείψει. Με το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτη με Πλούτωνα, θα είναι ένα σημείο αναφοράς για την προσωπική σας ζωή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων και να χορτάσατε των θαυμασμό των γύρω σου. Επιπλέον το τρίγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε οικογενειακές υποθέσεις, να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο και να σκεφτείτε την βελτίωση των οικογενειακών σας δεσμών. Επίσης το τρίγωνο με Αφροδίτη και Πλούτωνα, θα σας δώσει δύναμη στο να ανακαλύψετε μέσα από ταξίδια και πνευματικές αναζητήσεις, απαντήσεις που σας λείπουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου