menu

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

11 λαμπερά ζευγάρια του σινεμά αποδεικνύουν πως τα αντίθετα έλκονται


Σύντροφοι από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική αποδεικνύουν περίτρανα πως ο έρωτας δεν λογαριάζει διαφορές.

Τα αντίθετα έλκονται και ο νόμος φαίνεται πως δεν περιορίζεται μόνο στη Φυσικά, αλλά ισχύει και στις ανθρώπινες σχέσεις. Έντεκα ζευγάρια από τον χώρο του θέματος δείχνουν το πώς.

BFA/REX/Shutterstock / David X. Prutting
Katy Perry και Orlando Bloom
Οι πρώτες αναφορές για τη σχέση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και του Βρετανού ηθοποιού άρχισαν να κυκλοφορούν το 2016. Σύμφωνα με δηλώσεις της Perry στο Entertainment Weekly, ο Bloom είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και ζωής και συχνά προσπαθεί να την πείσει να κάνει πεζοπορίες, να ξεκινήσει yoga και να γίνει vegan. «Υπάρχει μια ισορροπία. Νομίζω πως όταν έλκεσαι από κάποιον, αυτό που συμβαίνει εξηγείται από το ότι τα αντίθετα  έλκονται. Ψάχνω για αυτή την ισορροπία και μάλλον και εκείνος κάνει το ίδιο» είχε δηλώσει πρόσφατα η Perry.

Shutterstock
Ashton Kutcher και Mila Kunis
Η σχέση της Milas Kunis με τον Ashton Kutcher ξεκίνησε το 2012 στα γυρίσματα του «That 70s Show», παντρεύτηκαν το 2015 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Kunis εξήγησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Live with Kelly and Ryan»: «Είμαστε αντίθετοι. Είναι πολύ πιο λογικός από εμένα και πολύ αισιόδοξος, κάτι που δεν είμαι εγώ. Αυτός βλέπει το καλό στον κόσμο και τους ανθρώπους. Εγώ είμαι κυνική ωστόσο νομίζω πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ μας».

Shutterstock
Alexis Ohanian και Serena Williams
Ο συνιδρυτής του Reddit Alexis Ohanian έχε παραδεχτεί πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την μεγάλη αγάπη της συζύγου του και θρύλου των σπορ, Serena Williams, το τένις. «Ποτέ δεν έχω πιάσει ρακέτα» αποκάλυψε ο Ohanian στη εκπομπή του Jimmy Kimmel, εξηγώντας πως ήταν «ανίδεος ποδοσφαιρόφιλος». Αν και έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις του μετά τον γάμο τους το 2017, ο ίδιος έχει αρνηθεί την πρόταση της Williams να του κάνει μαθήματα, για να μπορεί να είναι ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο που κάνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε γνωρίζει πως δεν υπάρχει «κανένα όφελος» από το να δει πόσο κακός είναι στο τένις.

Shutterstock
John Legend και Chrissy Teigen
«Πάντοτε ήμασταν διαφορετικοί. Εγώ ήμουν πάντα λίγο πιο κουμπωμένος και εκείνη πιο τολμηρή και ελεύθερη» δήλωσε πρόσφατα στο People ο τραγουδιστής για τη σχέση με του με την Teigen, συμπληρώνοντας πως η αμεσότητα του χαρακτήρα της τον «δυσκόλεψε» στην αρχή, καθώς δεν ήξερε πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος με τη σχέση τους. Παρά τις διαφορές τους, ο Legend τόνισε: «Με έχει βγάλει από το καβούκι μου λίγο και με έχει κάνει να χαρώ τη ζωή λίγο παραπάνω. Είναι ωραίο να μεγαλώνουμε έτσι μαζί».

AP
Blake Shelton και Gwen Stefani
Ο αστέρας της country πρόσφατα ομολόγησε στο Billboard πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικός από τη σύντροφό του και pop star, Gwen Stefani, με την οποία γνωρίστηκε στην εκπομπή «The Voice». Ο Shelton μάλιστα έχει πλήρη άγνοια της μουσικής που έχει κυκλοφορήσει η Steffani, αφού όταν άκουσε στο ραδιόφωνο το «It’s My Life» των No Doubt, δεν μπόρεσε να πει με σιγουριά αν ήταν η φωνή της. «Δεν ήξερα πως ήταν το τραγούδι της, υποθέτω ακόμα μαθαίνω» σχολίασε ο Shelton.

Shutterstock
Dax Shepard και Kristen Bell
Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν ένα από τα πιο ετερόκλητα ζευγάρια στο Χόλυγουντ, με την Bell μάλιστα να παρομοιάζει τη σχέση τους με «την προσωποποίηση του βιντεοκλίπ της Paula Abdul για το “Opposites Attract”». Όπως εξήγησε στο Good Housekeeping, οι διαφορετικές αντιλήψεις και προσεγγίσεις τούς βοήθησαν να χτίσουν μια υγιή σχέση, καθώς «κάτι τέτοιο σε κάνει να επανεξετάζεις τη συμπεριφορά σου». Ο Shepard από την άλλη ήταν αρχικά επιφυλακτικός με την «αχαλίνωτη ευτυχία» της συζύγου του και των φίλων της, αλλά έμαθε να εκτιμά την αισιόδοξη φύση τους.

Joe Manganiello και Sofia Vergara
Η αγάπη του Manganiello για τους Pittsburgh Steelers είναι κάτι που αδυνατεί να καταλάβει η σύζυγός του, Sofia Vergara. «Είναι εμμονικός, σαν να είναι άρρωστος. Νομίζω πως είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του. Όχι μόνο το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, αλλά οι Steelers» αποκάλυψε η Vergara στην εκπομπή του Jimmy Fallon. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, έχει αποδεχτεί πόσο παθιάζεται ο σύζυγός της για την ομάδα του (μάλιστα φορά τη στολή της όταν παρακολουθεί παιχνίδια) και προσπαθεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του.
José «Pepe» Baston και Eva Longoria
Το στερεότυπο θέλει τις γυναίκες σε μια σχέση να έχουν εμμονές με την εμφάνισή τους και την μόδα, αλλά στην περίπτωση του José «Pepe» Baston και της Eva Longoria ισχύει μάλλον το αντίθετο. Μιλώντας στο People Now το 2016, η Longoria αποκάλυψε πως το χαϊδευτικό όνομα του συζύγου της είναι «Mr. Fancy Pants» επειδή πάντα φορά κουστούμι με μαντηλάκι στην τσέπη. «Είναι ιδιαίτερα κομψός, αγαπά τη μόδα πολύ περισσότερο από εμένα» υπογράμμισε η χολιγουντιανή σταρ για τον Μεξικανό επιχειρηματία σύζυγό της.

AP / Chris Pizzello
Swizz Beatz και Alicia Keys
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν είχε την καλύτερη εντύπωση για τον μετέπειτα σύζυγό της όταν τον πρωτογνώρισε. «Ειλικρινά, δεν μου άρεσε τόσο πολύ, νόμιζα πως ήταν πολύ επιδεικτικός. Ο Swizz θα έχει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο, τα πιο μεγάλα κοσμήματα, το πιο φανταχτερό μπουφάν: όλα με αυτόν πρέπει να είναι υπερβολικά» δήλωσε στην βρετανική έκδοση της Marie Claire η Keys. Όπως εξήγησε όμως, με τον καιρό άρχισε να βλέπει πόσα μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλο, λέγοντας: «Με έχει μάθει να ζω πιο ολοκληρωμένα και νομίζω εγώ τον έχω μάθει να ζει πιο βαθιά».

Carl Thomas Dean και Dolly Parton
Σύμφωνα με την Dolly Parton, το μυστικού του γάμου τους που μετρά πάνω από πενήντα χρόνια, είναι η διαφορετικότητα. «Λένε πως τα αντίθετα έλκονται και είναι αλήθεια. Είμαστε εντελώς αντίθετοι, αλλά αυτό είναι που το κάνει διασκεδαστικό. Ποτέ δεν ξέρω τι θα πει ή κάνει, πάντα με εκπλήσσει» εξήγησε η εμβληματική τραγουδίστρια της country στο People το 2015. Μπορεί δηλαδή ο σύζυγός της να είναι «σπιτόγατος» και η ίδια δεν προλαβαίνει να κάνει σχέδια για ταξίδια, αλλά έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τις διαφορές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου