menu

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Viva Mexico! Μουντιάλ, γκολ, θέαμα και Chili con carne!


Κάθεσαι στον καναπέ, ανοίγεις την τηλεόραση, βάζεις να δεις Μουντιάλ και σου έρχεται μια λιγούρα. Τι κάνεις; Σου έχουμε τη λύση, εμπνευσμένη από τον Γκουαρδάδο, τον Οτσόα και τ' άλλα παιδιά του Μεξικού που θα βλέπουν πλέον τα ματς... από το σπίτι τους.


Μουντιάλ σημαίνει μπάλα. Μπάλα σημαίνει άραγμα στον καναπέ με καλή παρέα και τα κατάλληλα συνοδευτικά, δηλαδή ποτό και φαγητό. Και εδώ ερχόμαστε στο ερώτημα που βασανίζει κάθε παρέα όσο πλησιάζει η ώρα του ματς. Τι θα φάμε; Θέλουμε κάτι γρήγορο (για να μη χάσουμε ούτε λεπτό από το παιχνίδι!),  απλό -για να μπορούμε να το φάμε με τα χέρια- και πάνω απ' όλα νόστιμο.
Υπάρχει λύση που συνδυάζει όλα τα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα. Ας βάλουμε λοιπόν στην άκρη τις πίτσες και τα σουβλάκια κι ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Τα απόλυτα συνοδευτικά του Μουντιάλ έρχονται από... το Μεξικό! Υπάρχει καλύτερο πράγμα από την μεξικάνικη κουζίνα; Αντλώντας λοιπόν έμπνευση από την ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο (πολύ στενοχωρηθήκαμε με τον αποκλεισμό της) μπορείς να δημιουργήσεις πρωτότυπα και πεντανόστιμα πιάτα στο "πι και φι", κάνοντας την παρέα σου να γλύφει τα δάχτυλά της. Αμέ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Romes - Slap That

 

Popular Posts