menu

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Αναστατώνει η 23χρονη Ρωσίδα που κρεμάστηκε από τον 73ο όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι


Έγινε παγκοσμίως γνωστή για τη ριψοκίνδυνη απόφασή της να φωτογραφηθεί «κρεμασμένη»στο κενό από τον 73ο όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, χωρίς μέτρα ασφαλείας. Τώρα εξηγεί πώς και γιατί το έκανε.



Ο λόγος για την εκθαμβωτική Viki Odintcova, μοντέλο από τη Ρωσία, που παραχώρησε συνέντευξη στη Mail Online και προσπάθησε να δικαιολογήσει την παράτολμη ενέργειά της. Όπως είπε, αφού... τα άκουσε από τους γονείς της, τους έδωσε την υπόσχεση ότι δεν θα ξανακάνει κάτι παρόμοιο.

Η 23χρονη είπε στη Mail Online πώς ξεπέρασε τους δικούς της φόβους και ρίσκαρε τη ζωή της κρατώντας μόνο το χέρι ενός άνδρα ενώ αιωρείτο στο κενό, χωρίς καμία ασφάλεια. Και ζήτησε από τους χιλιάδες φαν της στα social media να μην επιχειρήσουν ποτέ κάτι ανάλογο. 
Μιλώντας από τη Μόσχα, η Odintcova ισχυρίστηκε ότι η ριψοκίνδυνη φωτογράφιση ήταν μια παρορμητική απόφαση της στιγμής που πήρε μαζί με τον φωτογράφο Alexander Mavrin, γνωστό στη Ρωσία για τις γκλάμουρους και γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει.
«Συνήθως προσπαθούμε να υλοποιούμε ενδιαφέρουσες ιδέες για φωτογράφιση», είπε το μοντέλο, που πέρυσι φωτογραφήθηκε με ρούχα για το ρωσικό Playboy - αν και στο παρελθόν έχει κάνει και γυμνές φωτογραφίσεις.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο γενειοφόρος άνδρας που την κρατούσε από το χέρι ήταν ο γεννημένος στη Σιβηρία Oleg Cricket (πραγματικό όνομα Oleg Sherstyachenko), 25 ετών, ένας επιτυχημένος κασκαντέρ, που είναι γνωστός από δικές του επικίνδυνες πράξεις, προκαλώντας πολλές φορές και ο ίδιος τον θάνατο.
«Ο Oleg είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει, συνεπώς το αποφασίσαμε, πήγαμε εκεί και το κάναμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή αν έπρεπε να τον εμπιστευτώ ή όχι», είπε η 23χρονη. Και επέμεινε ότι «δεν φοβήθηκα, ούτε πανικοβλήθηκα. Ήμουν ήρεμη όταν βρέθηκα στην κορυφή του κτιρίου».
«Μόνο όταν έμεινα να αιωρούμαι στο κενό συνειδητοποίησα τι ακριβώς είχε συμβεί και πόσο τρομακτικό ήταν. Όταν κατέβηκα στο ισόγειο κατάλαβα πόσο επικίνδυνο ήταν και ότι μπορεί να οδηγούσε σε τρομερά αρνητικές συνέπειες», είπε επίσης η πανέμορφη Viki. Και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρη ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Ήταν κάτι που γίνεται μια φορά στη ζωή. Αρκεί».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Frank Wah - Under The Sun (MATTIÄ Remix)

 

Popular Posts