menu

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Πέθανε η Pamela Gidley του «Twin Peaks»



Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε εργαστεί ως μοντέλο και έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της το 1986 πλάι στον Josh Brolin.

Η Pamela Gidley, γνωστή για την ερμηνεία της ως Teresa Banks στην ταινία «Twin Peaks: Fire Walk With Me» του David Lynch, πέθανε στην ηλικία των 52 ετών. Η οικογένεια της Gidley ανακοίνωσε πως η ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της στο Νιου Χάμσαϊρ στις 16 Απριλίου, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη.
Έχοντας εργαστεί ως μοντέλο στην παιδική της ηλικία, η Gidley έκανε το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη στη σειρά «MacGyver» και στην μεγάλη οθόνη πλάι στον John Brolin και την Sherilyn Fenn (μετέπειτα πρωταγωνίστρια στη σειρά «Twin Peaks») στην ταινία «Thrashin’» του David Winters το 1986. Οι δύο συμπρωταγωνιστές της Gidley εξέφρασαν τη λύπη τους για τον αιφνίδιο θάνατο της ηθοποιού μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Έχοντας ερμηνεύσει σε περίπου 40 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ο πιο γνωστός της ρόλος ήταν στην πρίκουελ ταινία «Twin Peaks: Fire Walk With Me», όπου ενσάρκωσε την έφηβη ιερόδουλη την οποία δολοφονεί ο Leland Palmer. Στη συνέχεια υποδύθηκε την Teri Miller στη σειρά «CSI» και την Barbara Goldmanστο «Skin», μεταξύ άλλων.
Τελευταίες εμφανίσεις ήταν στην ταινία «Twin Peaks: The Missing Pieces» το 2014, η οποία αποτελείται από κομμένες σκηνές της πρώτης ταινίας , καθώς και στην τηλεοπτική σειρά «The Closer» το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

DimZach in the Amore mix