menu

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα είναι το σeξ στο μέλλον;


Η νέα γενιά φέρνει τους δικούς της κανόνες

Οι ερωτικές συνευρέσεις απασχολούσαν πάντα την ανθρωπότητα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Κάθε εποχή είχε τα δικά της χαρακτηριστικά. Με στοιχεία που συλλέγουν οι ειδικοί, έκαναν πρόβλεψη για τις σεξουαλικές επαφές του μέλλοντος.


Η εφημερίδα Bild, δημοσίευσε μια πρόσφατη έρευνα, που δείχνει ότι στο κοντινό μέλλον, το σeξ θα γίνεται μόνο για απόλαυση και λιγότερο για αναπαραγωγή. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι γεννήσεις και ο θεσμός της οικογένειας.

Μοναδικός σκοπός η απόλαυση.
Καμία δέσμευση, και μοναδικό στόχο την ηδονή έχουν στο μυαλό τους οι νέοι. Δεν ενδιαφέρονται για τη δημιουργία της οικογένειας, ούτε για μόνιμους δεσμούς.

Σeξ από απόσταση και μόνο μέσω οπτικής επαφής
Οι νέοι θεωρούν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, τον αυνανισμό όταν υπάρχει επαφή με το έτερον τους ήμισυ. Ενώ αυξάνονται οι αγορές σeξ dolls, ειδικά με παραγγελίες μέσω διαδικτύου.

Κανένα ταμπού, απόλυτη ειλικρίνεια.
Κανένα μυστικό μεταξύ των συντρόφων, δεν θα υπάρχει στο μέλλον. Δεν θα μένουν σε σχέσεις που καταπιέζονται σεξουαλικά.

Μεγαλύτερη διάθεση για πειραματισμούς.
Οι νέοι δείχνουν μεγαλύτερη διάθεση για να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους, και δεν αποκλείουν τίποτα, πριν το δοκιμάσουν

Δεν περιορίζονται ηλικιακά.
Δεν θεωρούν την ηλικία του ερωτικού συντρόφου εμπόδιο. Υπολογίζουν τη διάθεση και τη πρόθεση του συντρόφου τους και δεν κοιτούν την αναγραφόμενη ηλικία στη ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts