Η μαγειρική και οι σεφ, αλλάζουν πιο συχνά τάσεις και από τη βιομηχανία των ρούχων. Είναι τόσα πολλά τα food blogs, που κάθε νέα μόδα, διαδίδεται αστραπιαία και τη συναντάς σε όλα τα μοντέρνα εστιατόρια.
Και η χώρα μας τα τελευταία χρόνια ανοίγεται στις νέες γεύσεις, και προτείνει μενού, για όσους βαρέθηκαν τη φέτα και τα κοψίδια.
Επόμενο trend στα πιάτα των των εστιατορίων, είναι ο πάνδαμος. Ο πάνδανος είναι ένα φυτό από την νοτιοανατολική Ασία, του οποίου τα φύλλα έχουν μια γλυκιά και πικάντικη γεύση. Αν έχετε ταξιδέψει στην Ασία, θα το έχετε συναντήσει να συνοδεύει συνταγές με ρύζι, αλλά και εξωτικά κοκτέιλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου