menu

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Το smart fitness γίνεται αντρική υπόθεση



Το smart fitness γίνεται αντρική υπόθεση με τις έξυπνες συσκευές της Huawei
Καλά, θα σκεφθούν κάποιοι, είναι δυνατό να συνδέεται η καλή φυσική κατάσταση με το smartphone μου; Και πόσο έξυπνη μπορεί να είναι μία συσκευή που θα με κάνει να αλλάξω όλη τη φιλοσοφία μου για τη φυσική άσκηση που… βαριέμαι μέχρι θανάτου; (γιατί ναι, είμαστε και τέτοιοι τύποι!)

Απορίες που… θα γίνουν «καπνός», μόλις πάρεις στα χέρια σου τις έξυπνες συσκευές Huawei P9 lite & Color Band A1, που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες μέχρι σήμερα για το fitness και το αντρικό στιλ.
Γιατί… το P9 lite είναι ένα smartphone… επόμενης γενιάς, με μοναδικό στιλ και design που, πίστεψέ με, μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα και τις συνήθειές σου. Λεπτό, με μεταλλικό πλαίσιο που ξεχωρίζει από μακριά, μεγάλη οθόνη (5,2 ίντσες FHD) και απίθανα χρώματα, διαθέτει φοβερή φωτογραφική μηχανή για καταπληκτικές selfies, κάμερα 13MP SONY IMX214 image sensor για βίντεο ακριβείας και τεχνολογία ARM TrustZone για εύκολη πρόσβαση και αυξημένη ασφάλεια με τη χρήση του δακτυλικού σου αποτυπώματος, κρατώντας μακριά τις ανεπιθύμητες παρεμβάσεις (έχει προνοήσει η Huawei και γι’ αυτό!).
Γιατί… το P9 lite διαθέτει καινοτόμο λογισμικό που υπολογίζει τον προσωπικό σου ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος), μετρώντας τα βήματα που κάνεις, τις θερμίδες που καις, τις χιλιομετρικές αποστάσεις που διανύεις, σε ένα πλήρες ενημερωμένο ιστορικό για να παρακολουθείς και να βελτιώνεις τη φυσική αντοχή και τις επιδόσεις σου.
Και αν αναρωτιέσαι ακόμα, καλά όλα αυτά, αλλά μπορώ να είμαι συνέχεια κολλημένος στο smartphone μου; Η Huawei δίνει λύσεις και γι’ αυτό…
Γιατί… το Color Band A1 λειτουργεί αυτόνομα από το P9 lite, το φορτίζεις και το ξεχνάς για 28 μέρες (!). Ακόμα είναι ελαφρύ (20 γρ.), ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό για να το φοράς παντού, με έξυπνη αναγνώριση για διαφορετικά είδη γυμναστικής (τρέξιμο, ποδήλατο, περπάτημα), που ενημερώνει αυτόματα το σύστημα. Και extra tips για την ποιότητα του ύπνου σου και για προστασία από τις ακτίνες UV όταν γυμνάζεσαι σε εξωτερικό χώρο.
Και όλα αυτά, σε μία μοναδική προσφορά: Με την αγορά του P9 lite, η Huawei σου κάνει δώρο το Color Band A1. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι μέρες μετρούν αντίστροφα. Βιάσου!
Huawei P9 liteHuawei Color Band A1smart fitnessΈξυπνες συσκευέςHuawei


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Moby - Almost Home (with Damien Jurado)

 

Popular Posts