menu

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ το Φυσικό Ελληνικό Φίκοι Ευεξίας...






ΥΓΕΙΑ

Σπιρουλίνα η ελληνική
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, Η ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΗΜΑΤΩΔΕΣ ΦΥΚΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NASA «ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ», ΕΝΩ Ο ΟΗΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΩΣ ΠΙΘΑΝΗ «ΛΥΣΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

 Οι ευεργετικές της ιδιότητες ποικίλλουν και εντυπωσιάζουν. Περιέχει αμινοξέα που προστατεύουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και ενισχύουν τον μυϊκό ιστό. Τα αντιοξειδωτικά της δρουν κατά των ελεύθερων ριζών και εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση. 

Η περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνη (60% - 70%) την καθιστά ιδανική τροφή για χορτοφάγους, και όχι μόνο. Εμπεριέχει Γ-λινοεϊκό οξύ, που βοηθά στην αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, και χλωροφύλλη, που επιδρά καταλυτικά στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων καθώς και στην απομάκρυνση των τοξινών. Πλούσια σε βιταμίνες Β12 και B-Kαροτίνη, θωρακίζει τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Παράλληλα, συμβάλλει δραστικά στον έλεγχο του σωματικού μας βάρους, καθώς τροφοδοτεί τον οργανισμό με τις απαραίτητες, για τη λειτουργία του λιπαρές ουσίες χωρίς ίχνος χοληστερίνης.
 

Πωλείται σε φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων σε διάφορες μορφές όπως σκόνη, νιφάδες, κάψουλες και σιρόπι. Η κατανάλωσή της ενδείκνυται 30 με 45 λεπτά πριν από τα κυρίως γεύματα, ενώ πρέπει να αποφεύγεται τις βραδινές ώρες, καθώς αυξάνει την ενεργητικότητα και μπορεί να προκαλέσει αϋπνία. Προτιμήστε την ελληνική σπιρουλίνα. 

Παράγεται στη Νιγρίτα του νομού Σερρών και είναι η μοναδική περιοχή της Ελλάδας που συνδυάζει αρμονικά τις παραμέτρους καλλιέργειας του κυανοπράσινου φυκιού.
Tip: Χρησιμοποιήστε τη σπιρουλίνα σε σκόνη ή υγρή μορφή και δημιουργήστε φρέσκους χυμούς, θρεπτικά smoothies με γιαούρτι ή παγωτό και δροσερές σος για τις σαλάτες σας. - Σοφία Αλεξίου



Η Ελληνική Σπιρουλίνα παράγετε στην Νιγρίτα Σερρών είναι Φίκοι θεωρείται ένα ευεργετικό δώρο της μάνας φύσης- Γαίας, είναι ένα δυνατό φυσικό και ευεργετικό προϊών βελτίωσης του ανοσοποιητικού και με την σειρά του της φυσικής κατάστασης στον άνθρωπο για ενέργεια, ευεξία, διαύγεια και για αγωγή ίασης, αλλά και ακόμα για την παχυσαρκία κ.α.

 

1 σχόλιο:

  1. Η Ελληνική Σπιρουλίνα παράγετε στην Νιγρίτα Σερρών είναι Φίκοι θεωρείται ένα ευεργετικό δώρο της μάνας φύσης- Γαίας, είναι ένα δυνατό φυσικό και ευεργετικό προϊών βελτίωσης του ανοσοποιητικού και με την σειρά του της φυσικής κατάστασης στον άνθρωπο για ενέργεια, ευεξία, διαύγεια και για αγωγή ίασης αλλά και ακόμα για την παχυσαρκία κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts