Ευκαιρία τώρα που έχουμε χρόνο, να το απολαύσουμε
Στη πρώτη καραντίνα, φτιάξαμε ψωμί, μπισκότα, πίτες. Τώρα είναι ευκαιρία να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο τις ικανότητές μας στη μαγειρική και να δημιουργήσουμε το συνταρακτικό Sloppy Joe, το χάμπουργκερ που θα δεις να τρώνε σε όλα τα εστιατόρια του δρόμου στις ΗΠΑ.
Η ιστορία λέει ότι πρωτοεμφανίστηκε το 1930 από ένα άσημο μάγειρα που λεgόταν Joe.
Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε:
Θα χρειαστείς απλά υλικά που χρησιμοποιείς σε όλα τα απλά χάμπουργκερ. Δηλαδή, μοσχαρίσιο κιμά, κρεμμύδι, χυμό ντομάτας(οι Αμερικανοί βάζουν κέτσαπ), μουστάρδα, πιπέρι, αλάτι, λίγο τσίλι, ζάχαρη καστανή και μέλι.
Η εκτέλεση του ακόμα πιο εύκολη. Ρίχνεις στο τηγάνι τον κιμά και μόλις πάρει ελάχιστο χρώμα ρίχνεις όλα τα υλικά, και το αφήνεις να σιγομαγειρεύεται για περίπου 45 λεπτά. Πρίν το αφαιρέσεις για να το τοποθετήσεις στα ψωμάκια, ρίχνεις μια κουταλιά βούτυρο και το αφήνεις να λιώσει.
Πάγωσε τη μπύρα σου, βάλε καλή μουσική και απόλαυσέ το...