menu

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

ESTAS TONNE 26 Σεπτέμβρη


Παγκόσμιας  φήμης  βιρτουόζος κιθαρίστας  ESTAS TONNE για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια της  παγκόσμιας περιοδείας  του  το φθινόπωρο του 2024!

Στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του μεγάλου  καλλιτέχνη το 2024 με  μια συναυλία  σε κάθε πόλη: Αθήνα, Λεμεσός, Ερεβάν, Τιφλίδα, Κωνσταντινούπολη  και Ντουμπάι!

Ο ESTAS TONNE είναι ένας  πολυτάλαντος μουσικός με  ιδιαίτερα χαρίσματα, καθώς η μουσική του συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά μουσικά  στυλ. Στις  ηχητικές τελετές του ακούγονται ίχνη κλασικής κιθάρας, φλαμένκο και τσιγγάνικης μουσικής. Ο Estas χρησιμοποιεί εν μέρει  ηλεκτρονικά,  αλλά με  τόση προσοχή και λεπτότητα ώστε είναι αδύνατο να  προσδιορίσουμε την μουσική του ως ηλεκτρονική. Η παρουσία άλλων μουσικών στην σκηνή απ’ όλο τον κόσμο, που παίζουν διάφορα όργανα με ιδιαίτερες τεχνικές,  δημιουργεί τον καλλιτέχνη  Estas Tonne ως φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής, αλλά όχι μόνο.

Το κύριο χαρακτηριστικό της μουσικής αποστολής του Estas Tonne είναι η αφύπνιση, η ενωτική, η θεραπευτική και η μεταμορφωτική του πτυχή. Αυτό αποδεικνύεται από εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές των βίντεό του στο YouTube και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Η μουσική του Estas Tonne έχει πραγματικά κάποιες θεραπευτικές ιδιότητες. Σύντομα, οι θαυμαστές του μουσικού στην Ελλάδα,  Κύπρο,  Γεωργία, Αρμενία, Τουρκία και στα Αραβικά Εμιράτα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν  την μαγεία της μουσικής του ζωντανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Έρση Σωτηροπούλου, Ελληνίδα συγγραφέας, είναι υποψήφια για το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας

Η Έρση Σωτηροπούλου, Ελληνίδα συγγραφέας, είναι υποψήφια για το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας και μάλιστα είναι πολύ κοντά στη διάκριση 45 χρόν...

Popular Posts