menu

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Dionne Warwick in Athens στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στης 15 Σεπτεμβρίου


Dionne Warwick in Athens στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στης 15 Σεπτεμβρίου Κυριακή, DIONNE WARWICK - O ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ  

ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η  θρυλική Dionne Warwick - η γυναίκα που χαρακτηρίζεται ως μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες στην παγκόσμια ιστορία -  έρχεται να μαγέψει το ελληνικό κοινό σε μια εμβληματική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου!  

Με 5 GRAMMYs στο ενεργητικό της, 45 άλμπουμ στα top charts, και πάνω από 60 εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων, η Dionne Warwick θεωρείται πλέον η «χρυσή κυρία» της αμερικανικής pop, soul, jazz και R&B μουσικής κουλτούρας. Η Warwick κατατάσσεται μεταξύ των 40 μεγαλύτερων δημιουργών επιτυχιών των ΗΠΑ και στην 74η θέση στο Billboard Hot 100 "Greatest Artists of All Time". Είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη γυναικεία τραγουδίστρια μεταξύ 1955–1999.

Από τα διαχρονικά "Walk on By" και “I’ll Never Fall in Love Again", μέχρι τα συναισθηματικά "Heartbreaker" και "That's What Friends Are For," η Dionne Warwick θα «ζωντανέψει» όλες τις αγαπημένες μας μελωδίες στο εμβληματικό σκηνικό του Ηρωδείου!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Έρση Σωτηροπούλου, Ελληνίδα συγγραφέας, είναι υποψήφια για το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας

Η Έρση Σωτηροπούλου, Ελληνίδα συγγραφέας, είναι υποψήφια για το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας και μάλιστα είναι πολύ κοντά στη διάκριση 45 χρόν...

Popular Posts