menu

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Η Jennie συνδυάζει το Tennis-core και το Beachy Coolness στη νέα καμπάνια της Adidas


Η Jennie συνδυάζει το Tennis-core και το Beachy Coolness στη νέα καμπάνια της Adidas

Το μέλος των Blackpink είναι το πρόσωπο του νέου sneaker Clot Gazelle


Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για την Τζένη . Μόλις την περασμένη Δευτέρα, το μέλος των Blackpink έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο Κάπρι , όπου έκλεισε το σόου για τη 15η επέτειο του Jacquemus στην κορυφή ενός παραθαλάσσιου βράχου στο Casa Malaparte στο ιταλικό νησί. Τώρα, η ποπ σταρ επιδεικνύει τις κομψές της μόδας για άλλη μια φορά, καθώς συνεργάζεται με την Adidas για την κυκλοφορία του τελευταίου τους αθλητικού παπουτσιού CLOT Gazelle από τον Edison Chen , το οποίο θυμίζει τα βασικά του τι έκανε τη σούπερ σταρ να ερωτευτεί για πρώτη φορά τη μόδα. .

Για να συμπέσει με την κυκλοφορία, η Jennie πόζαρε για μια καμπάνια που βασίζεται στη σπορ αισθητική για την οποία είναι γνωστή η Adidas. 

Η ιδρυτής του Odd Atelier φαινόταν άνετη καθώς φόρεσε ολόλευκα σύνολα με φούστες, παντελόνια φόρμας και αθλητικά μπουφάν με φερμουάρ. Αλλά φυσικά, η εστίαση είναι στα πάνινα παπούτσια, τα οποία διαθέτουν μια πλούσια, χυτή εξωτερική σόλα, μαζί με ένα σουέτ και υφασμάτινο επάνω μέρος (και πωλούνται για $160).


Είναι δύσκολο να μην δεις υπαινιγμούς τένις σε αυτές τις εμφανίσεις, το οποίο ήταν στη μόδα από τότε που κυκλοφόρησε το Challengers . 

Αλλά αυτά τα αθλητικά κομμάτια συνδυάστηκαν επίσης με πιο παραλιακά προϊόντα, όπως ένα διχτυωτό πουκάμισο πάνω από ένα σετ μπικίνι και ένα δαντελωτό λευκό καμίνι που έμοιαζε να ταιριάζει στο σπίτι σε ένα επεισόδιο του The Summer I Turned Pretty .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόβει την Ανάσα η Ελευθερία Ελευθερίου ...

  Κόβει την ανάσα η Ελευθερία Ελευθερίου  Η Ελευθερία Ελευθερίου η τραγουδίστρια ανέβασε κάποιες εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο ...

Popular Posts