menu

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Τα νέα it bag που θέλουν όλες οι fashionistas - Lunch boxes διάσημων σχεδιαστών




Οι πιστές fashionistas που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αυτή τη σεζόν λαχταρούν ένα πολύ ασυνήθιστο αξεσουάρ. Όχι, δεν είναι κάποια ιδιαίτερη τσάντα ή ένα headband, αλλά ακριβά lunch boxes διάσημων οίκων.

Η νέα it bag – η οποία είναι συχνά μικρή και κομψή – θα μπορούσε να κοστίσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ σε όσες την επιθυμούν.



 

Lunch box από την Prada που θυμίζει νεσεσέρ

Για παράδειγμα, το lunch box της Prada κοστίζει μέχρι και 1.500 ευρώ, κι αν το θέλετε ακόμη πιο ιδιαίτερο, μπορείτε α προσθέσετε ένα σετ ανοξείδωτων μαχαιροπίρουνων από ατσάλι αξίας 350 ευρώ.

Πιο classic ο Balenciaga

Από την άλλη, ο ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga έχει μια χρωμιωμένη επιλογή κατασκευασμένη από ασημί ανοξείδωτο ατσάλι και με το όνομα του brand ανάγλυφο στο πλάι – με κόστος 650 ευρώ. Μοιάζει κάπως με εργαλειοθήκη, με μεταλλικό κούμπωμα σε κάθε πλευρά για το άνοιγμα.


Πρόκειται για μια μαύρη θήκη – θυμίζει τσαντάκι καλλυντικών – με δύο κουτιά bento από ανοξείδωτο χάλυβα, με καπάκια από μπαμπού, κρυμμένα μέσα. Αυτά έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Black+Blum, το brand που είναι γνωστό για τα βιώσιμα δοχεία τροφίμων της.


                            Lunch box της Prada/Φωτογραφία: Prada



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

DeeAnork - Shadow Light (Original Mix)

 

Popular Posts