menu

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Το Ξανθό baby bun καρέ: 5 κουρέματα που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες


Το 2024 τα sleek bob cuts θα κυριαρχούν παντού! Τα μαλλιά με αυτό το glossy εφέ φαίνονται ακόμα πιο υγιή και λαμπερά, ενώ είναι ένα χτένισμα που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε look. Για να το πετύχεις, θα χρειαστείς μία μάσκα μαλλιών και ένα λάδι. Τοποθέτησέ το μείγμα από τις ρίζες ως τα μήκη και τις άκρες και… είσαι έτοιμη! Αν θες να κλειδώσεις το αποτέλεσμα πρόσθεσε στο τέλος λίγη λακ.


Αν έχεις λεπτά μαλλιά ένα κοντό καρέ με layers θα χαρίσει όγκο και κίνηση στις άκρες σου. Επίλεξε μία σκούρα ρίζα και τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά από ποτέ.
Grunge bob

Αν έχεις λεπτά μαλλιά μπορείς να διατηρήσεις τις ρίζες πιο σκούρες και τις άκρες σου πιο ανοιχτές, χαρίζοντας έτσι βάθος και όγκο στα μαλλιά. Από την άλλη αν θες ένα ξανθό καρέ μπορείς να πλαισιώσεις ανάμεσα ανταύγειες για ένα 3D κομψό αποτέλεσμα. Ό,τι μήκος κι αν επιλέξεις πιο μακρύ ή κοντό, σημασία έχει να αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου σου. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για να πάρεις ιδέες από τα πιο ωραία ξανθά bob cuts που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στα social media.


Τα baby highlights θα φωτίσουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Είναι από τις αγαπημένες μας εκδοχές!

Layers και έντονα κοψίματα

Αν σου αρέσουν τα baby buns επίλεξε ένα μακρύ καρέ με το οποίο θα μπορείς να πιάνεις τα μαλλιά σου και να κάνεις stylish χτενίσματα.

Έχεις σγουρά μαλλιά; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να τα ταλαιπωρείς με τις ισιωτικές! Το grunge bob cut θέλει τα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα στο φυσικό τους, χαρίζοντας ένα άγριο και έντονο χτένισμα που γεμίζει με δυναμισμό κάθε look.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts