menu

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Malia - I Feel It Like You, θα είναι παρέα μας 23 με 26 Φεβρουαρίου στο Haplf Note Jazz Club



Malia: Δυνατή γυναίκα με αισθαντική φωνή
 


Malia & Boris Blank - Raising Venus

Μια πανέμορφη γυναίκα, μια μαγευτική φωνή, μια μαχήτρια του καρκίνου. Η Malia θα τραγουδήσει 23 με 26 Φεβρουαρίου στο Haplf Note Jazz Club και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το αστείρευτο ταλέντο της και τη γοητεία της. Αυτό που χαρακτηρίζει την εκπληκτική φωνή και την πορεία της, είναι ότι μπορεί να υπερβαίνει τα διακριτά όρια των διαφορετικών μουσικών στυλ από την jazz στην soul κι από το blues στη neo-jazz ενώ ταυτόχρονα περνάει τις πολύ δύσκολες καταστάσεις της ζωής της, μέσα στην τέχνη της.

Η γεννημένη στην Ανατολική Αφρική – με μητέρα από το Malawi και Βρετανό πατέρα – Malia έχει ζήσει σε έξι διαφορετικές πόλεις, έχει τραγουδήσει παντού και έχει συλλέξει από κάθε πολιτισμό τα καλύτερά του στοιχεία! Όπως και από την προσωπική της περιπέτεια υγείας. Στην Ελλάδα θα συνοδεύεται από τον παλιό της συνεργάτη πιανίστα Alexandre Saada και τον μπασίστα Gerd Bauder.

Ποια συγκεκριμένη στιγμή ή συνθήκη ήταν εκείνη η καθοριστική που σας έστρεψε στη μουσική;

Το τραγούδι “God Bless the Child” της Βillie Holiday με έκανε να αισθανθώ σαν να είχα φθάσει σε ένα μέρος που ήταν το σπίτι μου.

Τι είναι για εσάς η μουσική; Πιστεύετε πως υπάρχει μέσα μας ή μπορεί ο καθένας να τη μάθει αν εξασκηθεί;

Είναι κάτι που έρχεται από βαθιά μέσα μας, είναι πέρα από τη θέλησή μας, είναι σαν τον χορό, είναι παρόρμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψε θα υπάρχουν δύο φεγγάρια στον ουρανό

              Απόψε θα υπάρχουν δύο φεγγάρια στον ουρανό Ισπανοί ερευνητές αποκάλυψαν πρόσφατα πως αυτό το φθινόπωρο θα εμφανιστεί ένα δεύτε...

Popular Posts