menu

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ταινιοθήκη της Εβδομάδος


Αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε πολύ ροζ, λόγω της Barbie, έναν αυτοκρατορικό Johnny Depp και το δίδυμο Kim Cattrall - Robert De Niro, καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες, τις οποίες θα βρείτε παρακάτω...

Ζαν ντι Μπαρί, η ερωμένη του βασιλιά (Jeanne du Barry)

Υπόθεση

Η ζωή της Ζαν Μπεκί, η οποία γεννήθηκε ως νόθα κόρη μιας φτωχής μοδίστρας το 1743, έγινε διάσημη εταίρα και έφτασε ως την αυλή του βασιλιά Λουδοβίκου 15ου, για να γίνει η τελευταία επίσημη ερωμένη του.

Άκου τη μαμά (Cobweb)

Υπόθεση

Ένα μυστηριώδες, συνεχές χτύπημα μέσα από τον τοίχο του υπνοδωματίου του κάνει τον οκτάχρονο Πίτερ να χάνει τον ύπνο του. Μόνο που οι γονείς του επιμένουν ότι το χτύπημα είναι στη φαντασία του.

Barbie

Τι να πει κανείς για τον ροζ κόσμο της Barbie... 

Wog Boys Forever

Υπόθεση

Στην Τρίτη συνέχεια του «Ελληνάρα», ο Nick Giannopoulos που έκανε καριέρα ως stand up comedian/κωμικός στην Αυστραλία μέσω του ελληνικής καταγωγής χαρακτήρα που δημιούργησε, υποδύεται εκ νέου τον Steve Karamitsis.

Η ρίζα του κακού (The origin of evil)

Υπόθεση

Σε μια πολυτελή παραθαλάσσια βίλα, μια άπορη νεαρή γυναίκα, επιδιώκει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της και βρίσκει μια παράξενη οικογένεια: έναν άγνωστο και πολύ πλούσιο γονιό, την ιδιόρρυθμη σύζυγό του, τη φιλόδοξη επιχειρηματία κόρη του, μια επαναστατημένη έφηβη και μια απειλητική υπηρέτρια.

Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές (Murder on the orient express)

Υπόθεση

Το Όριεντ Εξπρές το Δεκέμβριο του 1935, θα κολλήσει στο πυκνό χιόνι με τους επιβάτες να προσπαθούν να ξεκολλήσουν από το μυστήριο: Ποιός είναι ο δολοφόνος ανάμεσα τους.

Η περιπέτεια (L’ avventura)

Υπόθεση

Κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας, η κόρη ενός πλούσιου επιχειρηματία εξαφανίζεται. Η αναζήτησή της θα φέρει κοντά τον αρραβωνιαστικό της και την καλύτερη φίλη της, οι οποίοι θα γίνουν εραστές.

Ξαναπαντρεύομαι τη γυναίκα μου

Υπόθεση

Ελπίζοντας να την ξανακερδίσει, ένας εκδότης δελεάζει την πρώην γυναίκα του, η οποία μόλις έχει παρατήσει τη δημοσιογραφία σκοπεύοντας να ξαναπαντρευτεί, με ένα καυτό, αποκλειστικό ρεπορτάζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Healing (Live Session)

 

Popular Posts