menu

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

3 εύκολα χτενίσματα για τις γιορτές


Εκτός από το μακιγιάζ και το outfit, τα μαλλιά είναι από τα βασικά που πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε μια ολοκληρωμένη και festive εμφάνιση. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να τρέχετε σε κομμωτήρια τελευταία στιγμή μέσα στην κοσμοσυρροή των ημερών. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ό,τι έχετε στο σπίτι.

Ίσια γυαλιστερά μαλλιά

Ένα καλό λούσιμο, με conditioner και μάσκα μαλλιών και με ένα προϊόν φροντίδας λείανσης για μακριά μαλλιά, όπως το L'oréal Paris Elseve Dream Long 8 Second Wonder Water, μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος και απλά να έχετε ολόισια λαμπερά μαλλιά στην εμφάνισή σας.

Πιάστε έναν ψηλό κότσο

Όταν δεν δουλεύει τίποτα, ένας κότσος έρχεται πάντα να σώσει την κατάσταση. Αφήστε δυο χοντρές τούφες μπροστά, τις οποίες μπορείτε να τις τιθασεύσετε με ψαλίδι ώστε να αποκτήσουν σχήμα κι έπειτα ακολουθήστε την τακτική που εφαρμόζει και η Χριστίνα Μπόμπα εδώ. 

Δοκιμάστε την catwalk αλογοουρά

Αν δεν έχετε το κουράγιο και την τεχνική να φτιάξετε μόνες σας τα μαλλιά σας, δοκιμάστε την trendy αυτή αλογοουρά που είναι ό,τι πρέπει για βραδινές εορταστικές εξόδους. Τραβήξτε τα μαλλιά σας απαλά προς τα πίσω, αφού τα χτενίσετε καλά και πιάστε μια σφιχτή αλογοουρά στη βάση του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε και λίγο τζελ για τις πιο… ατίθασες τρίχες και είστε έτοιμη.

Ό,τι κι αν κάνετε, μην ξεχάσετε να πασπαλίσετε λίγο glitter στα μαλλιά σας για έξτρα χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Anne Hathaway με το πιο hot trend της χρονιάς στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Idea of You

Η εμφάνιση της Anne Hathaway στην πρεμιέρα της ταινίας “The Idea of You” τα είχε όλα. Υπέροχο χτένισμα, φυσικό rosy μακιγιάζ και με ένα άκρω...

Popular Posts