menu

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Η Doja Cat δίνει Commanding Performance στο LA Stop στο "The Scarlet Tour"




Η Doja Cat δίνει Commanding Performance στο LA Stop στο "The Scarlet Tour"

Το Doechii ήταν το εναρκτήριο έργο καθώς ξεκινά το ταξίδι 24 πόλεων

«Έχω οδηγήσει, δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο». 

Αυτή η γραμμή από τον δεύτερο στίχο του Νο. 1 σινγκλ της Doja Cat «Paint the Town Red» αποτυπώνει συνοπτικά πόσο αποφασισμένη ήταν να ανεβάσει το κοινό κατά τη διάρκεια της δεύτερης στάσης της πρώτης σελίδας περιοδείας της στην αρένα.

Ξεκινώντας με μια sold-out βραδιά στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο το Halloween (31 Οκτωβρίου), το The Scarlet Tour της Doja Cat έφτασε στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες το βράδυ της Πέμπτης με την εναρκτήρια πράξη Doechii. Ο χώρος ήταν γεμάτος από το πάτωμα μέχρι τα δοκάρια χάρη σε έναν θερμά πιστό θαυμαστή του οποίου η πολύχρωμη ενδυμασία μιλούσε επίσης για τα συναισθήματά τους για τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό. 


Το κόκκινο, φυσικά, ήταν το χρώμα της βραδιάς. Η ενδυμασία κυμαινόταν από δύο κύριους με ασορτί γιλέκα με μακριά κρόσσια μέχρι μια γυναίκα που τριγυρνούσε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο μίνι φόρεμα με λαιμόκοψη V με παγιέτες. Υπήρχαν επίσης μακροχρόνιοι πιστοί που φορούσαν ρούχα με στάμπα αγελάδας προς τιμήν του πρωτοποριακού σινγκλ της Doja το 2018 "Mooo!" — και μάλιστα να απαγγέλλουν τους στίχους καθώς περπατούσαν ο ένας δίπλα στον άλλο. Υπήρχαν επίσης πολλοί οπαδοί που αθλούσαν αυτιά γάτας.

Καθώς ο χώρος σκοτείνιαζε, η προσμονή των θαυμαστών μεταμορφώθηκε αμέσως σε εκκωφαντικό βρυχηθμό, καθώς η Doja Cat ανέβηκε στη σκηνή με ένα κόκκινο, φόρμα κορμάκι για να φέρει τη ζώνη του "WYM Freestyle". Και για τα επόμενα 90 λεπτά, μια γεμάτη ενέργεια Doja Cat έδωσε όσο καλά έπαιρνε ως αντάλλαγμα από ένα ενθουσιώδες κοινό που κινηματογραφούσε τα κελιά που τραγούδησε και ράπιζε αδιάφορα μαζί της σε κάθε βήμα της διαδρομής της.

Χωρισμένο σε πέντε πράξεις, το setlist των 24 τραγουδιών επικεντρώνεται κυρίως στο  Scarlet. Εκτός από το "Paint the Town Red", το οποίο έλαβε μια απίστευτη ανταπόκριση από το πλήθος, μεταξύ των άλλων κομματιών του άλμπουμ που είχαν φρενήρεις θαυμαστές ήταν το "Demons" (συνοδευόμενο από μια τεράστια μαύρη αράχνη που αιωρείται από πάνω της), "Shutcho", "Ouchies" και δείξτε πιο κοντά το "Wet Vagina". Αλλά η Doja Cat έφτασε επίσης στο  Planet Her  του 2021 για να ερμηνεύσει κομμάτια όπως τα "Kiss Me More", "Woman", "Ain't Shit" και "Need to Know" καθώς και "Say So" από το άλμπουμ Hot Pink του   2019 .

Φωνητικά δυνατά σε όλη τη διάρκεια, η Doja Cat διέσχιζε ευκίνητα μεταξύ του τραγουδιού και του ραπ, ενώ άλλαζε αβίαστα από το midtempo και τη μπαλάντα και στη συνέχεια έκανε πίσω ξανά. Ξεκινώντας το χορό της επίσης, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού twerking, μπορούσες να δεις ότι μια γάτα Doja με αυτοπεποίθηση διασκέδαζε — και πρόθυμη να βεβαιωθεί ότι θα ήταν και οι θαυμαστές της. Επίσης συνένοχοι στο να κρατηθεί το κοινό στα πόδια του και να πυροδοτήσει μια σταθερή ροή κραυγών και φωνημάτων («Ναι, κορίτσι!», «Είσαι πολύ καλός!») ήταν το εύπλαστο και αισθησιακό χορευτικό πλήρωμα του Doja Cat, οι εκρήξεις πυρκαγιών και άλλα ειδικά εφέ συν γραφικά οθόνης βίντεο που απεικονίζουν εικόνες όπως θρυμματισμένο γυαλί και μια γυναικεία σιλουέτα στολισμένη με φτερά.

Η επόμενη στάση του Scarlet Tour είναι το βράδυ της Παρασκευής (3 Νοεμβρίου) στο Λας Βέγκας στο T-Mobile Arena. Πρόσθετες στάσεις στην περιοδεία 24 πόλεων περιλαμβάνουν το Φοίνιξ (8 Νοεμβρίου), το Ντάλας (16 Νοεμβρίου), την Ατλάντα (19 Νοεμβρίου) και το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης (29 Νοεμβρίου) πριν ολοκληρωθεί στο Σικάγο (13 Δεκεμβρίου). Το άνοιγμα για το Doja Cat στις επόμενες παραστάσεις θα είναι το Ice Spice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts