menu

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα τραγούδια για τους Rolling Stones στο άλμπουμ Hackney Diamonds μετά από 18 χρόνια


Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το συγκρότημα, περισσότερες πληροφορίες για τον δίσκο - που φαίνεται να φέρει τον τίτλο Hackney Diamonds - θα ανακοινωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου. 

«Μια νέα εποχή Stones παγκοσμίως στις 6 Σεπτεμβρίου», ανέβασαν στο Twitter οι Rolling Stones αυτή την εβδομάδα. Η ανάρτηση συνδέεται με έναν ιστότοπο του Hackney Diamonds, ο οποίος δεν προσφέρει πολλά εκτός από την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και μια πρόσκληση για συμμετοχή στη λίστα αλληλογραφίας τους.

Το επερχόμενο LP των ROLLING STONES θα είναι το πρώτο από τότε που πέθανε ο ντράμερ τους, Charlie Watts, το 2021. Θα είναι η πρώτη συλλογή νέου υλικού του συγκροτήματος εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, μετά το "A Bigger Bang" του 2005. Το 2016, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το "Blue & Lonesome", μια συλλογή εξωφύλλων που αποτίει φόρο τιμής στο old-school blues.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο πρόσφατο tweet συνδέεται με το dontgetangrywithme.com, το οποίο φιλοξενεί ένα κλιπ 16 δευτερολέπτων ενός νέου τραγουδιού που ονομάζεται "Don't Get Angry With Me".  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts