menu

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ο Harry Styles ξεπερνά τους Elton John και Coldplay για να κυριαρχήσει στα Midyear Boxscore Charts


Ο Χάρι Στάιλς στα 65α Ετήσια Βραβεία GRAMMY που πραγματοποιήθηκε στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας.

Σαν κάποιος να χρειαζόταν περισσότερους λόγους για να αγαπήσει τον Χάρι Στάιλς , ο Βρετανός σούπερ σταρ έδωσε στους θαυμαστές του ένα ακόμα πράγμα για να απογοητευτούν στη στάση του στο Cardiff, Wales Love on Tour 

Το σόου ήταν γεμάτο με το σήμα κατατεθέν του Styles στη σκηνή, αυτή τη φορά με επίκεντρο μια έγκυο θαυμάστρια που ήθελε η τραγουδίστρια του "As It Was" να ονομάσει το παιδί της. "Αυτό είναι μεγάλη πίεση - δεν θέλετε πραγματικά να το αναφέρω", είπε στο βίντεο που τραβήχτηκε από θαυμαστές. Στη συνέχεια, ρώτησε τη γυναίκα «τι είχε» και έμαθε ότι είχε τέσσερις επιλογές για να διαλέξει - Stevie, Rafe, Harley και Caleb. Αν και ο Styles δεν επέλεξε ο ίδιος όνομα, το όνομα «Stevie» απέσπασε τις πιο δυνατές επευφημίες από το ενθουσιασμένο πλήθος.

Η κοροϊδία συνεχίστηκε όταν ο Styles ρώτησε τον θαυμαστή: «Πρέπει να πάτε για λίγο; Θα πρέπει να πάτε για ένα μικρό. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι είναι σημαντικό η Sian να πάει για λίγο, έτσι δεν είναι;» Σε μια κίνηση που ήταν εξίσου ελκυστική και ξεκαρδιστική, ο Styles είπε: «Ξέρεις τι θα κάνω αυτή τη φορά; Εσύ πας για λίγο, εγώ πάω να σταματήσω». Ο τραγουδιστής του "Music for a Sushi Restaurant" σταμάτησε το σετ του και υποσχέθηκε στην μέλλουσα θαυμάστρια ότι δεν θα της έλειπε τίποτα αν βιαζόταν.

Ενώ σταματούσε, η στυπτηρία της One Direction διάβαζε τα σημάδια του πλήθους για να διασκεδάσει το κατάμεστο γήπεδο. Μόλις η τραγουδίστρια του «Sign of the Times» εντόπισε τον θαυμαστή να επιστρέφει στη θέση της, άρχισε να φωνάζει, «Εδώ έρχεται, ορίστε!».

Η σχεδόν τριετής υπερβολή του Love on Tour του Styles έφτασε πρόσφατα στην κορυφή της κατάταξης Midyear Top Tours και Top Ticket Sales του Billboard.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts