menu

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Στο 2023 #Tony Awards , οι κορυφαίοι σταρ του Μπρόντγουεϊ βγήκαν με τα καλύτερα βραδινά τους ρούχα – αλλά και απρόσμενες εμφανίσεις.


Τα ετήσια βραβεία Tony – που τιμούν τις καλύτερες παραγωγές του Μπρόντγουεϊ της χρονιάς και τα αστέρια που τους ηγούνται – είναι πάντα μια κομψή υπόθεση. Είναι πολύ καλύτερο από την τυπική σας σχέση με τη μαύρη γραβάτα, καθώς η εμφάνιση ενσωματώνει επίσης μια αίσθηση θεατρικότητας και θεαματικότητας. Το bash του 2023 στο United Palace της Νέας Υόρκης δεν ήταν διαφορετικό: οι A-listers έφτασαν στο βήμα και επαναλαμβάνουν με την καλύτερη επίσημη ενδυμασία τους. Αλλά υπήρχαν και μερικές πιο απροσδόκητες εμφανίσεις στη μίξη.


Κορυφαία της βραδιάς ήταν η Lupita Nyong'o, η οποία  ανέτρεψε ένα μαύρο κοστούμι όταν το συνδύασε με ένα ασημένιο θώρακα του Πακιστανού σχεδιαστή Misha Japanwala, διαμορφωμένο στο σώμα της. «Το έργο της [Japanwala] έχει τις ρίζες του στην απόρριψη και την αποδόμηση της εξωτερικής ντροπής που συνδέεται με το σώμα κάποιου», έγραψε η ηθοποιός στη  σελίδα της στο Instagram . «Στην καλλιτεχνική της διαδικασία, δημιουργεί μια ρεαλιστική και αληθινή καταγραφή του σώματος ενός ατόμου ως πράξη αντίστασης και γιορτής, και ως επιμονή να του επιτρέπεται να υπάρχει ελεύθερα στο σώμα μας». Ήταν η πιο τολμηρή επιλογή της βραδιάς.


Αλλά ακόμα και τα πιο παραδοσιακά φορέματα σε στιλ παλιού Χόλιγουντ έλαμψαν. Σε ένα λαμπερό κίτρινο νούμερο Gucci, η Jessica Chastain έφερε μια αχτίδα ήλιου στο χαλί. Το φόρεμά της με κάπα διακρίνονταν από το ψηλό κολιέ με κοσμήματα της ιταλικής ετικέτας από λευκό χρυσό, σμαράγδια, διαμάντια και έναν γρανάτη μανταρίνι 35,9 καρατίων. Η Lea Michele επέλεξε όμορφα φλοράλ με εμπριμέ μπαλάκι Emilia Wickstead με τετράγωνη λαιμόκοψη. Εν τω μεταξύ, η Ariana DeBose – η οικοδέσποινα της βραδιάς – άστραφτε με το φουσκωτό φόρεμά της Prada, με στολίδια κατά μήκος της λαιμόκοψης. Ποιος χρειάζεται ένα statement κολιέ όταν το φόρεμά σας γίνεται κόσμημα;








Όσο για τους πιο καλοντυμένους άντρες της βραδιάς, αστέρια όπως ο Ben Platt, ο James Ijames και ο Josh Groban ακολούθησαν ξεχωριστές προσεγγίσεις στο κλασικό κοστούμι και τη γραβάτα. Απλά με λίγη παραπάνω pizzazz! Παρακάτω, δείτε περισσότερα από τα καλύτερα ντυμένα αστέρια στα βραβεία Tony 2023.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρίστος Ανέστη και καλή Λαμπρή !!

                                                       Χρίστος Ανέστη και καλή Λαμπρή !! 💙

Popular Posts