menu

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

The Eurovision Song Contest is back! Here's how to watch #Eurovision 2023 👀


Η Eurovision επιστρέφει!

Οι φετινοί ημιτελικοί θα ξεκινήσουν στο Liverpool Arena του Ηνωμένου Βασιλείου την Τρίτη (9 Μαΐου) και την Πέμπτη (11 Μαΐου) και θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός την Κυριακή (13 Μαΐου).

Και οι τρεις ημέρες της Eurovision 2023 θα μεταδοθούν στο Peacock στις 3 μ.μ. ET/μεσημέρι PT. Η Julia Sanina, ο Graham Norton, η Hannah Waddingham και η Alesha Dixon είναι μεταξύ των οικοδεσποτών για τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.

Η Rita Ora θα ερμηνεύσει ένα μείγμα από τις επιτυχίες της κατά τη διάρκεια του σόου της Τρίτης, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις από τη Sanina και την Ουκρανή τραγουδίστρια Alyosha.

Οι χώρες με την υψηλότερη βαθμολογία του διεθνούς διαγωνισμού τραγουδιού από τους δύο ημιτελικούς που προβλήθηκαν προηγουμένως, μαζί με τους "Big Five" (Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Ισπανία) θα διαγωνιστούν για το βραβείο. Τα συμμετέχοντα έθνη ψηφίζουν για τον νικητή, αν και οι πολίτες δεν μπορούν να ψηφίσουν για τη χώρα τους. Δείτε τη μεγάλη τελική ανάλυση εδώ .

Εκτός από τη Eurovision, οι συνδρομητές του Peacock μπορούν να προβάλλουν αποκλειστικές σειρές, ταινίες και πολλά άλλα με 4,99 $ το μήνα (9,99 $/μήνα για ροή χωρίς διαφημίσεις και πρόσβαση στο NBC).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Have a nice day (extended) - Bon Jovi

                          Από τα ξάρτια νότια Με αγάπη σας ευχαριστώ Παίδες !!                   Άλλο ένα χρόνο  Βασταγερός πάμε όρτσα λέμε ...

Popular Posts