menu

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Οι 10 βασικές τάσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 που πρέπει να γνωρίζετε τώρα, Συν το Μπλε τζιν με λευκό φανελάκι

 

Πού να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή του 2023 #MetGala.

Η αντίστροφη μέτρηση για το  Met Gala του 2023 έχει ξεκινήσει. Για τρίτη συνεχή χρονιά,  η Vogue θα φιλοξενήσει ζωντανή μετάδοση στο κόκκινο χαλί του Met Gala τη Δευτέρα, 1 Μαΐου, δίνοντας στους θεατές  μια από τις πιο αναμενόμενες –και με αστέρια– εκδηλώσεις της χρονιάς.

Για άλλη μια φορά, η ζωντανή ροή θα παρουσιαστεί από τον ηθοποιό και παραγωγό La La Anthony, ενώ αυτή τη φορά ο συγγραφέας και άνθρωπος της πόλης Derek Blasberg και η  Chloe Fineman του Saturday Night Live . Η Emma Chamberlain με πολλαπλούς συλλαβισμούς στο Διαδίκτυο θα επιστρέψει επίσης ως  ειδική ανταποκρίτρια της Vogue .

Το φετινό Met Gala, που γιορτάζει την κληρονομιά του αείμνηστου Karl Lagerfeld, θα είναι αναμφίβολα μια πραγματική γιορτή μόδας. (Τελικά, ο ενδυματολογικός κώδικας είναι "In honor of Karl...") Παρακάτω, μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή του Met Gala του 2023.

Συν το Μπλε τζιν με λευκό φανελάκι, φανελένιο πουκάμισο. Στο τέλος, ήταν μια από τις πιο διακριτικές εμφανίσεις από το σόου της Bottega Veneta για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 που έκανε την πρώτη σειρά και στη συνέχεια άναψε το Instagram. 

Σίγουρα, το φόρεσε η Κέιτ Μος , για την οποία η εμφάνιση στις πασαρέλες είναι γεγονός αυτές τις μέρες. Και σίγουρα, αποδείχθηκε ότι ήταν ένας όχι και τόσο απλός συνδυασμός από λεπτό δερμάτινο ρεζερβουάρ, δερμάτινο παντελόνι βαμμένο για να θυμίζει ξεθωριασμένο τζιν και ένα φανελένιο πουκάμισο που απαιτούσε 12 στρώσεις στάμπας για να πετύχει αυτό το ακριβώς τόσο χρώμα. Αλλά εξακολουθεί να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η «περιστασιακή άνεση», όπως το είπε ο σχεδιαστής Matthieu Blazy μετά την επίδειξη, μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις βασικές αναφορές για τις τάσεις της μόδας άνοιξη/καλοκαίρι 2023, ακόμη και όταν παλεύουμε με το Barbiecore-meets-Skin-Gale.

Και πάλι, ίσως δεν είναι. Εάν ο κλάδος έχει ένα μάτι στην ύφεση, με μια επιβράδυνση στα χαρτιά, θα μπορούσαμε κάλλιστα να είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην ήρεμη πολυτέλεια το 2023. Σκεφτείτε ξανά τα standardcore looks που καθόρισαν τη δεκαετία μετά την οικονομική κρίση του 2008, όταν οι επωνυμίες υποχώρησαν τα λογότυπα, μάζεψε τα ρούχα για πάρτι και αγκάλιασε το παλιό καλό navy blue. Το σημερινό ισοδύναμο μπορεί να είναι απλώς η σίγαση στολή στο The Row, τα αξιόπιστα δερμάτινα παλτό στο Saint Laurent, αυτές οι διαχρονικές τσάντες intrecciato στο Bottega Veneta. Forever κομμάτια, επιδέξια εκτελεσμένα.

Περιμένετε - ακούγεται σαν αναβολή; Αν ναι, ίσως να είστε η γυναίκα με ένα cargo παντελόνι και ένα crop top τον Φεβρουάριο, αφού σχεδιαστής επί σχεδιαστή δίνει τα πόδια της πρότασης χρησιμότητας. Και τσέπες – πολλές τσέπες. Από Marine Serre μέχρι Miu Miu, Chanel μέχρι Louis Vuitton, από δερμάτινα τζάκετ μέχρι μίνι φούστες μέχρι χακί βαμβακερά παλτό και ακόμη και δύο κομμάτια τουίντ ήρθαν με θήκες με φερμουάρ ή κουμπιά, στυλ Mr Fixit. Μιλώντας για τεχνίτες που φορούν ζώνη, τι θα λέγατε για την αναβίωση της τάσης που κανείς δεν είδε να έρχεται: power panniers; Σκεφτείτε ότι εάν η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται χωρίς σωσίβια λέμβο στο χέρι, μπορεί κάλλιστα να φοράτε τις βραδινές εσθήτες της Moschino, που συνοδεύονται από παιχνιδάκια πισίνας. («Όλοι μιλούν για τον πληθωρισμό», είπε ο Τζέρεμι Σκοτ .)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts