menu

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

14 εξαιρετικές εμφανίσεις διασημοτήτων για ραντεβού-νύχτα, από τη δεκαετία του '90 έως τώρα


Ακριβώς όπως η γκαρνταρόμπα τους, οι γάμοι τους και οι προπονήσεις τους, η ζωή ενός διάσημου προσώπου είναι μια ατελείωτη πηγή γοητείας για το ευρύ κοινό – ειδικά όταν το άτομο με το οποίο βγαίνει είναι και διασημότητα. Το καλύτερο κομμάτι; Τα ρούχα. 

Τα εικονίδια του νοσταλγικού στιλ ραντεβού περιλαμβάνουν το παλιό ζευγάρι Μπραντ και Γκουίνεθ, που έσκυψαν στα μέσα της δεκαετίας του '90 με ασορτί μπλε τζιν και χοντρά πουλόβερ, και ο Ντέιβιντ Μπάουι και η Ιμάν στη συμπληρωματική ραπτική τους. Πιο πρόσφατα, οι επιλογές μόδας της Rihanna και του A$AP Rocky για τα (συχνά) ταξίδια τους στο Giorgio Baldi έχουν γεμίσει αμέτρητες ίντσες στηλών. 

Δεν κράτησαν όλοι αυτοί οι έρωτες, αλλά τα βλέμματα –όπως το μίνι φόρεμα Versace της Linda Evangelista– ζουν.


Πέπε Μέντεζ

18/10.2022
Πώς βγαίνουν ραντεβού τα σέξι γαλλικά ζευγάρια; Στο Jacquemus, bien sûr ! Περπατώντας χέρι-χέρι στις Κάννες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου τον Μάιο, το βουβό βλέμμα του Βενσάν Κασέλ έμοιαζε τέλεια με τους αποχρωματισμένους χωρισμούς της συζύγου της Tina Kunakey. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη βουτιά των χρωμάτων που προσφέρει το μπλε συμπλέκτη της.  



Rich Fury/Getty Images

13/18.2022
Η Rihanna που μόλις έφθασε στο The Attico ήταν εμβληματική του δυνατού και περήφανου στιλ μητρότητας της – καθώς και του αναμφισβήτητα hot look της βραδιάς. 

Rachel Murray/Getty Images
14/18.2014
Για να συμμετάσχει με τον George σε ένα Celebrity Fight Night Gala στην Ιταλία το 2014, η μελλοντική κυρία Clooney έδωσε στον κόσμο μια γεύση από το τι επρόκειτο να έρθει από την γκαρνταρόμπα της στο κόκκινο χαλί , με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα που έδινε σταθερή έμφαση στη γοητεία. 

Jacopo Raule/Getty Images
16/18.2021
Θα έπρεπε να ξέρουμε ότι ένας γάμος ήταν στα χαρτιά. Τραγουδισμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την εξαιρετικά απαλή της παλιά φλόγα στο χέρι, το μόνο πιο λαμπερό από το νυφικό λευκό φόρεμα της J Lo ήταν το χαμόγελό της. 


Πισίνα ARNAL/PAT/Getty Images

1994

Κοιτάζοντας τώρα πίσω, οι φωτογραφίες της σχέσης της Linda Evangelista με τον Kyle MacLachlan χρησιμεύουν ως ένα είδος χρονοκάψουλα της ηδονιστικής μόδας της δεκαετίας του '90. Εδώ, η Linda κράτησε το εντυπωσιακό της mini-chainmail Versace για πάρτι με τον καλλονή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού – μια εμφάνιση για την οποία η Dua Lipa σίγουρα θα της έδινε το δεξί χέρι. 

Ron Galella/Getty Images

15/18.1990

Υπήρξε ποτέ πιο κουλ ζευγάρι από τον βασιλιά του ανδρόγυνου στιλ, Ντέιβιντ Μπάουι, και τη σύζυγό του, το σούπερ μοντέλο, την Ιμάν; Εδώ βρίσκονται στα αινιγματικά καλύτερά τους σε μια γκαλερί που εγκαινιάστηκε στη Νέα Υόρκη το 1990. 

Gareth Davies/Getty Images

5/18.1994

Αν μια ματιά μπορούσε να γίνει viral το 1994, αυτή θα είχε γίνει. Όταν η Liz Hurley συνόδευσε τον Hugh Grant στην πρεμιέρα του Four Weddings And A Funeral φορώντας ένα φόρεμα Versace με σχισμή μέχρι το μπούτι με χρυσές παραμάνες, έγινε στιγμιαία σταρ. Ο Χιου φαινόταν επίσης ωραίος. 

Στιβ Άλεν

1/18.1994

Αυτό το πρώην ισχυρό ζευγάρι ζούσε με δικά του δερμάτινα μπουφάν και τζιν όταν δεν ήταν στο κόκκινο χαλί. Τα χαλαρά τζιν και τα αθλητικά μπουφάν του Richard Gere επέτρεψαν στο supermodel Cindy Crawford να λάμψει – ειδικά όταν φορούσε ένα μεταλλικό χρυσό μικρο μίνι. 

Jim Smeal/Getty Images

18/6 .1990

Με τα ασορτί biker jacket τους, η Drew Barrymore και ο έφηβος αγαπημένος της Balthazar Getty συνοψίζουν την αισθητική grunge που θα κυβερνούσε τη δεκαετία. 


Ron Galella, Ltd./Getty Images
18/12 .1994
Αυτό ήταν πριν το Sex and the City , αλλά ο Pat Field σίγουρα θα είχε εγκρίνει την έκρηξη του SJP με μπούκλες και απλό πουκάμισο, ξεκούμπωτο ακριβώς για να αποκαλύψει μια γεύση από το δέρμα. 


Jim Smeal/Getty Images
18/9.1995
Όχι μόνο οι παλιότεροι εραστές Μπραντ και Γκουίνεθ άρχισαν να μοιάζουν όταν ήταν ζευγάρι – όλοι βρώμικες ξανθές κλειδαριές και ξεκάθαρα σαγόνια – ντύνονταν επίσης. Και γιατί να μην το κάνετε, αν δείχνατε τόσο ωραία μαζί με ασορτί μπλε τζιν;


Ron Galella, Ltd./Getty Images
18/11.1996
Ιδού, το preppy στυλ ραντεβού-νύχτας που φτιάχτηκε σωστά από το άλλοτε ζευγάρι Matt Dillon και Cameron Diaz. Τα κομψά σινιόν του Matt συμπληρώνουν τέλεια την αιωρούμενη αλογοουρά και τα loafers της Cameron. 


Ricky Vigil M
2/18.2019
Όσο δελεαστικό κι αν είναι να ξαναδείτε τα αντίστοιχα δέρματα μοτοσικλέτας ή το σαρόνγκ του David, το μοντέρνο στυλ ραντεβού των Beckham είναι το πιο φιλόδοξο στυλ τους. Καθ' οδόν για το δείπνο στο Harry's Bar κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η Posh ήταν ο καλύτερος πρεσβευτής της στα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '70 clashing prints από τη συλλογή της για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020, ενώ ο David έντυσε το κοστούμι του με ένα λευκό μπλουζάκι και γυμναστήρια. 


Ron Galella/Getty Images
18/7.1988
Lisa Bonet: ίσως η μόνη γυναίκα στον κόσμο που θα μπορούσε να κάνει ένα τοπ καπέλο να φαίνεται αβίαστο. Και στον τότε σύζυγό της Lenny Kravitz, βρήκε τον μοναδικό άντρα στον κόσμο που θα μπορούσε να ταιριάξει με τον cool παράγοντα της. Ποιος δεν θα έδινε φιλοδώρημα σε αυτούς τους δύο;


Πηγή: Vogue British


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts