menu

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Μια πιο προσεκτική ματιά στην τεράστια συλλογή από vintage τσάντες της Rihanna


Δεν είναι μυστικό ότι η Rihanna είναι μια vintage εμμονική , είτε βγαίνει με ένα slip φόρεμα Gucci της εποχής του Tom Ford είτε με το ροζ παλτό της Chanel από τη δεκαετία του 1990 (το οποίο μνημονεύτηκε όταν ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη ). Αυτό είναι σίγουρα ξεκάθαρο και όταν πρόκειται για την τεράστια συλλογή τσαντών της, η οποία είναι γεμάτη από σπάνια πετράδια που μόνο τα πιο έντονα βλέμματα θα έχουν βρει. 

Μόλις αυτή την εβδομάδα, η Rihanna εθεάθη με μια τσάντα Louis Vuitton X Takashi Murakami Sac από το 2003 με δαλματικά στάμπα, που προέρχεται από το Vintage By Misty . Δεν είναι σε καμία περίπτωση η μοναδική τσάντα LV περιορισμένης έκδοσης στη συλλογή της: έχει επίσης εμφανιστεί με την τσάντα LV X Stephen Sprouse Pochette στο παρελθόν, καθώς και το πορτοφόλι της μάρκας σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου το 1998 που δημιουργήθηκε για να τιμήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Rihanna με μια τσάντα Gucci της εποχής Tom Ford κρεμασμένη στον ώμο της τον Αύγουστο του 2022. Ρόμπερτ Καμάου

Ένα άλλο ιδιαίτερο φαβορί είναι ο Gucci της εποχής Tom Ford – του οποίου ο συμπλέκτης Noughties Horsebit αναζωπυρώνεται αυτή τη στιγμή, αφού επανεκδόθηκε στον διάδρομο φθινοπώρου/χειμώνα 2023. Πάντα μπροστά από την καμπύλη, η Rihanna φωτογραφήθηκε με μια κόκκινη εκδοχή του σχεδίου με χάντρες τον Νοέμβριο. Η τραγουδίστρια έχει επίσης μια τσάντα με τύπωμα πύθωνα από την άνοιξη/καλοκαίρι του 1996, που προέρχεται από τον αρχειοφύλακα Lab2022 , ενώ μια βελούδινη τσάντα με μονόγραμμα της δεκαετίας του '90 της Ford είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας. 

Αντί να μένει απλώς σε κλασικά στυλ σε ουδέτερα που ταιριάζουν εύκολα, η τραγουδίστρια στρέφεται προς τα σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα. Η Rihanna έχει αρκετές από τις εμβληματικές τσάντες σέλας του Dior, συμπεριλαμβανομένης μιας σε camo print , καθώς και μια έκδοση με γραβάτα Noughties. Η σταρ έχει επίσης την τσάντα μπόουλινγκ του γαλλικού οίκου μόδας, πάλι σε camo print, που χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο μεγιστάνας της ομορφιάς κουβαλάει την τσάντα μπόουλινγκ του Dior σε camo print, που χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, τον Αύγουστο του 2021. DIGGZY/Shutterstock


Πηγή: British Vogue της Έμιλυ Τσανκαιάλις Κάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts