menu

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Συγχαρητήρια U2! Η U2 ισοφαρίζει με τον David Bowie στο 11 Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου.


Είναι μια όμορφη μέρα για τους U2 , καθώς το εμβληματικό ιρλανδικό ροκ συγκρότημα ξεκινά από το Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το Songs of Surrender (μέσω Island).

Το νέο LP, μια συλλογή επανασχεδιασμένων τραγουδιών από όλη την ιστορική καριέρα 40 και πλέον ετών των U2, κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφή του Official UK Albums Chart , που δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου.

Είναι ο 11ος ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου για τους Bono , The Edge, Adam Clayton και Larry Mullen Jr., και η πρώτη τους μετά το No Line on the Horizon του 2009 . Το σετ ξεπέρασε τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του με περισσότερα από 2 προς 1 , αναφέρει η Official Charts Company, μια προσπάθεια που βλέπει το Hall of Famers να ισοφαρίζει με τον αείμνηστο θρύλο David Bowie στο 11 Νο. 1. Το Songs of Surrender είναι επίσης το best-seller της εβδομάδας σε κερί, σύμφωνα με το OCC.

Υπάρχει πολλή αγάπη για τους U2 στο τελευταίο chart. Η συλλογή των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος το 2006 U218 Singles επιστρέφει στον κατάλογο, στο Νο. 38.


Πηγή: billboard


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts