menu

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ο καλύτερος τραγουδοποιός είναι μια από τις λίγες νέες κατηγορίες στα #LatinGrammys 2023 .

Τα Latin Grammy εφαρμόζουν ορισμένες αλλαγές και προσθήκες το 2023, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τομέα σύνθεσης τραγουδιών και κατηγοριών όπως ο καλύτερος τραγουδοποιός της χρονιάς και το καλύτερο τραγούδι τραγουδοποιού-τραγουδοποιού, ανακοίνωσε η Latin Recording Academy την Τρίτη (21 Μαρτίου).

Μανουέλ Αμπούντ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΣΑΡΤ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι προσαρμογές αποτελούν μέρος της δέσμευσης της Ακαδημίας να «εξελιχθεί με το διαρκώς μεταβαλλόμενο μουσικό τοπίο και να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο το σώμα των μελών της από δημιουργούς μουσικής και επαγγελματίες», ανέφερε ο οργανισμός σε δελτίο τύπου.

«Προτεραιότητά μας είναι να εκπροσωπούμε αποτελεσματικά όλους τους δημιουργούς λατινικής μουσικής που υπηρετούμε», πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Manuel Abud.

Όλες οι ενημερώσεις τίθενται σε ισχύ αμέσως για τα 24α ετήσια βραβεία Latin Grammy, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο. Η διαδικασία εγγραφής για φέτος ξεκινά την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

ΝΕΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΥ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλύτερος τραγουδοποιός της χρονιάς : Ως μέρος του νεοδημιουργημένου τραγουδοποιητικού τομέα, αυτή η νέα κατηγορία αναγνωρίζει τη γραπτή αριστεία, το επάγγελμα και την τέχνη της τραγουδοποιίας. Οι τραγουδοποιοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον έξι πρόσφατα γραμμένα τραγούδια στα οποία αναγνωρίζονται ως τραγουδοποιός ή συν-συνθέτης και δεν είναι ο ερμηνευτής, ο παραγωγός ή ο μηχανικός.

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΡΑΜΜΥ ΛΑΤΙΝΩΝ

Καλύτερο τραγούδι τραγουδιστή-τραγουδοποιού : Για να πληροίτε τα κριτήρια για αυτήν τη νέα κατηγορία στο πεδίο του τραγουδιστή-τραγουδοποιού, τα σινγκλ ή τα κομμάτια πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον το 51% των στίχων στα ισπανικά, πορτογαλικά ή σε οποιαδήποτε τοπική τοπική διάλεκτο και πρέπει να είναι από ένα σύνολο που έχει οριστεί για Άλμπουμ τραγουδιστή-τραγουδοποιού εκείνη τη χρονιά.

Καλύτερη Πορτογαλική Αστική Παράσταση : Αυτή η νέα κατηγορία στον τομέα της πορτογαλικής γλώσσας αναγνωρίζει τον τεράστιο όγκο Urban μουσικής που δημιουργείται στη Βραζιλία και την Πορτογαλία. Τα σινγκλ ή τα κομμάτια μπορούν να περιλαμβάνουν μια μίξη Urban στυλ με άλλα είδη, εφόσον κυριαρχεί ο χαρακτήρας Urban.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Άλμπουμ της χρονιάς: Τα άλμπουμ εντός του γενικού πεδίου πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 51% χρόνο αναπαραγωγής πρόσφατα ηχογραφημένου υλικού. Απονέμεται στον καλλιτέχνη, τον παραγωγό, τον μηχανικό, τον μίκτη, τον mastering engineer και τον τραγουδοποιό του 33% του χρόνου αναπαραγωγής στο άλμπουμ, εάν δεν είναι ο καλλιτέχνης θα λάβει το βραβείο.

Κατηγορίες τραγουδιών: Απαιτείται πλέον να συμπεριλαμβάνεται η ημερομηνία σύνθεσης κατά την υποβολή του προϊόντος για όλες τις κατηγορίες τραγουδιών.

Νέα κριτήρια για το καλύτερο μηχανικό άλμπουμ: Το βραβείο απονέμεται σε μηχανικό ηχογράφησης και μηχανικό μίξης με τουλάχιστον το 33% του άλμπουμ και στον mastering engineer που πιστώνεται με τουλάχιστον το 51% του άλμπουμ στο πεδίο παραγωγής.


Πηγή: billboard

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts